PRIŠAO KANDIDATKINJI NA SCENI I POKLONIO RUŽU, JELENA KARLEUŠA ODMAH REAGOVALA: Potpuno izgubila kontrolu - ovo je razlog

Show
PRIŠAO KANDIDATKINJI NA SCENI I POKLONIO RUŽU, JELENA KARLEUŠA ODMAH REAGOVALA: Potpuno izgubila kontrolu - ovo je razlog
.

U ovom duelu predstavili su nam se Hamza Sokolović (24) i Bosne i Hercegovine čiji mentor je bio Bosanac i Belma Huseinefendić (19) takođe iz Bosne i Hercegovine koja je bila u Karleušinom timu.

Hamza je pjevao pjesme "Volim da te volim" i "Kad me svi zaborave", dok se Belma predstavila pjesmama "Da sam ja netko" i "Ako je vrijedilo išta".

Rezultat na kraju duela je bio 6:4 u korist prvog takmičara.

screenshot-24

Hamza je prišao Belmi tokom njenog nastupa i poklonio joj ružu na sceni, u tom momentu svi su zapazili da je to jako zasmetalo njenoj mentorki Jeleni Karleuši. Karleuša je smatrala da je Hamza ovim gestom samo dekjoncentrisao Belmu, te mu je Karleuša uzvratila istom mjerom tako što mu je prišla na sceni kako bi ga omela i dekoncentrisala.

- Dečko, sada si smetao kandidatu u najtežem momentu pjevanja, dekoncentrisao je sa ružom, tvojim budalaštinama u momentu kada pjeva najteži dio pesme, sada si to uradio mom kandidatu i nemoj više nikada nikome. Ja ću ti ovo zapamtiti vrlo, zato sam ti prišla da bude isto kao što si ti njoj smetao i dekoncentrisao je - rekla je Karleuša.

- Ćuti bre, nemoj da napadaš kandidata na takav način. Obrazloži lijepo, nisi trebao Hamzo usred pesme davati ružu, imao si najbolju namjeru, kaznićemo te zbog toga idući put... Jelena je izašla, podvalila ti je pazuh pod nos, ti si se iskobeljao, otpevao si. Belma nije pevala na nivou - rekao je Bosanac.

screenshot-25

- Ne može dobrog pjevača da omete neko ko dođe da mu poljubi ruku i da cvijet - rekla je Snežana.

- To se ne radi usred pjesme imao je solo momenat ili kada jhe završila pjesmu - rekla je Ana.

- Prvo pitanje Hamzo da li si sa Belmom razgovarao da ćeš napraviti neku foricu? - pitala je Marija.

- Da, to je bio naš dogovor - rekao je Hamza.

- Dakle, Belma je za to znala - zaključila je Marija

Ne propustite