"ON ĆE POBIJEDITI U ZVEZDAMA GRANDA" OGLASIO SE ČUVENI BOSANAC: Žiri je već izabrao pobjednika

Show
"ON ĆE POBIJEDITI U ZVEZDAMA GRANDA" OGLASIO SE ČUVENI BOSANAC: Žiri je već izabrao pobjednika
-

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac već dugi niz godina je član žirija "Zvezda Granda", a u aktuelnoj sezoni, kako kaže, ima mnogo favorita.

bosanac2

– Kandidati ispadaju, na veliku žalost te djece, ali mora neko i ispasti da bi takmičenje imalo nekog smisla. Najviše su se zaigrali pjevači, moje kolege koji misle da su producenti, mentori. Sada se oni malo više takmiče nego djeca. To je meni komično – rekao je Bosanac.

-Mislim da će pobjednik biti Isak Šabanović. On je najveći favorit, pa ćemo vidjeti. Dečko je opravdao sve hvalospjeve, možda bi, za moj ukus, mogao malo stabilnije intonativno da pjeva. Ali, za sada, nema nikoga ko će se njemu suprotstaviti, ako gledamo na kompletni utisak jedne buduće zvijezde. Nevejrovatan je. Poznavajući glasanje publike, nadam se da će njega proglasiti pobejdnikom. Žiri koji će odlučivati o takmičarima, a koji formira „Grand“ mimo nas, vjerovatno će glasati kako njima odgovara. O ukusima ne treba raspravljati. Ima dobrih kandidata, naročito iz Crne Gore. Odličan je dečko iz Zenice Hanad Džehverović, Krstinja Todorović iz Crne Gore je odlična. I moj Hamza Sokolović iz Konjica je fenomenalan. Prolazio je sve krugove bez problema. Jedini koji brani boje Hercegovine. Najljepša stvar je što se ta djeca druže. Nažalost političarima, djeca se druže, paze i poštuju. Nikada se nije desilo da se kandidati međusobno posvađaju, što je veoma lijepo i na moje veliko zadovoljstvo. Milina mi je vidjeti kada se zagrle. To su „Zvezde Granda“ – rekao je muzičar.

Ne propustite