DARA BUBAMARA NIJE IŠLA U SREDNJU ŠKOLU, A NEDA JE ZAVRŠILA 2 FAKULTETA: Znate li koje škole imaju poznati?

Show
DARA BUBAMARA NIJE IŠLA U SREDNJU ŠKOLU, A NEDA JE ZAVRŠILA 2 FAKULTETA: Znate li koje škole imaju poznati?
.

Danas su velike zvijezde i uzori mladih, a vjerovali ili ne mnoge javne ličnosti nisu završile ni osnovnu školu, međutim, postoje i oni svijetli primjeri koji se mogu pohvaliti i fakultetskim diplomama. A evo ko od njih ima čak tri završena fakulteta.

911645-2186651-untitled3-lss-ls

Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak jedna je od najobrazovanijih ličnosti sa domaćih prostora, ima čak tri završena fakuleteta: Pravni, Filozofski i Pravoslavni bogoslovski.

Pjevačica Neda Ukraden ga prati u stopu i ima čak dvije diplome i to Pravnog i Filološkog fakulteta, smer engleski jezik i književnost.

Vesna Zmijanac nije završila čak ni srednju školu, ima diplomu sa kursa daktilografije, ali je zato svoju kćerku Nikoliju Jovanović poslala da studira Međunarodni biznis u Atini gde je i diplomirala.

Voditeljka Sanja Kužet nije uspjela da istraje do kraja i završi Geografski fakulet, ali je zato diplomirala Međunarodnu poslovnu administraciju na jednom privatnom fakultetu.

Da im je pjevačka karijera bila prioritet dokaz su i Dara Bubamara, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović koji imaju završenu samo osnovnu školu.

Ipak, da samo našim estradnjacima nije škola bila na prvom mestu, govori i činjenica da je među holivudskim ličnostima više onih koji su završili samo osnovnu školu, a danas zarađuju milione.

Među najvećim svjetskih zvijezdama koje nisu završile srednju školu su i Džon Travolta, Džim Keri, Avril Lavin, Dru Barimor i Kati Peri.

Izvor:Espreso

Ne propustite