LUNA ODBILA DA ODE U BOLNICU, LJEKAR OTKRIO ŠTA SE DESILO: Donijela važnu odluku, evo o čemu je riječ

Show
LUNA ODBILA DA ODE U BOLNICU, LJEKAR OTKRIO ŠTA SE DESILO: Donijela važnu odluku, evo o čemu je riječ
.

Luna Đogani sitno broji do porođaja, pošto joj je termin 15. juna. Međutim, kako pišu mediji, iako je svi savjetuju da bi trebalo uskoro da, u dogovoru sa doktorom koji joj vodi trudnoću, ode u bolnicu i tamo bude sve do porođaja, ona to ne želi.

183463-marko-i-luna-f-1

- Da su normalni uslovi, kao što nisu, zbog korone i cijelog ovog haosa sa pandemijom, ne bi bilo problema da bude kod kuće, ali svi smatraju da bi za nju bilo najbolje da se zaštiti od virusa u bolnici. Ipak je manja vherovatnoća da tamo pokupi virus od nekog. Ovako, svaki dan izlazi iz stana na svhež vazduh, da prošeta psa, pa se viđa sa familijom, često i fanovi znaju da je čekaju ispred zgrade, i veća je vjerovatnoća da dobije koronu - počinje priču izvor i dodaje da je Luna insistirala da Vaskrs i Prvomajske praznike provedu u Brusu, u prirodi.

- Pošto je lijepo vreme Luna je želela da odu negde u prirodu, a Markova majka živi u Brusu, imaju kuću sa dvorištem, priroda na sve strane, vazduh je svakako čistiji nego u Beogradu, pa joj je to putovanje prijalo, iako su se svi po malo pribojavali kako će podneti put. Markova majka Nedeljka potrudila se da ugodi snajki tako da joj ništa nije falilo i sve je bilo, što se kaže, po taman. Njih dvije imaju lijep odnos, super se slažu. Iako su i Gagi i Anabela željeli da budu sa njima za Vaskrs, nisu se ljutili niti pravili problem što je Luna željela malo da se skloni iz Beograda, ipak je viđaju u prijestonici svakodnevno - zaključuje izvor.

Ne propustite