DETALJAN MJESEČNI HOROSKOP ZA JUNI, EVO ŠTA VAS ČEKA: 1 znak će imati najviše PARA, a OVA 2 ČEKA 30 PAKLENIH DANA

Zanimljivosti
DETALJAN MJESEČNI HOROSKOP ZA JUNI, EVO ŠTA VAS ČEKA: 1 znak će imati najviše PARA, a OVA 2 ČEKA 30 PAKLENIH DANA
.

Juni će biti izuzetno zanimljiv i uzbudljiv mjesec, vrijeme snažnih emocija i velikih poslovnih uspjeha. Zvijezde vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

Ovan

Posao: Dobra intuicija kroz situacije u kojima se budete nalazili. Juni vam donosi pojačane aktivnosti, službena putovanja, kontakte sa novim saradnicima. Usmjereni ste ka novcu. Prisustvo Venere omogućava bolju finansijsku situaciju. Dopunskim aktivnostima dolazite do zarade koja vam omogućava planirani godišnji odmor.

Ljubav: Prva nedelja juna donosi ljubavna razočarenja. Tajne veze su nestabilne. Neće vas držati mesto do sredine juna. Lako mijenjate društvo, mjesto izlaska. Sve u potrazi za što boljim provodom. Bez razmišljanja ulazite u vezu sa osobom koja vas na bilo koji način zainteresuje. Niže se avantura za avanturom. Tu su i duple veze preko kojih će te doći do saznanja da li vam je i dalje stalo do stalnog partnera. Druga polovina juna u vama budi potrebu za nježnim ljubavnim ostvarenjem. Dublje ulazite u emotivni doživljaj. Veze koje krenu u ovom periodu imaju dobru budućnost. Avantura u koju ste ušli početkom juna u vama pokreće snažne emocije. Pokazujete iteresovanja za ulazak u zajednički život, vjenčanje. Bračna sreća.

Zdravlje: U dobroj ste formi. Tegobe u stomaka u drugoj polovini juna.

Bik

Posao: Optimistički ste raspoloženi. Dobro se pronalazite u poslovima koje obavljate. Skladni odnosi sa saradnicima i šefom. Stimulisani ste sa dva divna uticaja koji obećavaju bolju finansijsku situaciju. Početkom mjeseca moglo bi doći do značajnih poslovnih promjena koje pozitivno utiču na vašu karijeru.

Ljubav: Boravak Venere u vašem sazvežđu u vama budi želju za uljepšavanjem, izlascima i ljubavnim ostvarenjem. Uticaj vas napušta u zadnjoj nedelji juna. Maksimalno iskoristite ovu Veneru. Ponoviće vam se tek za godinu dana. Poslije prve nedelje juna lakše dolazi do pomirenja. Promjene društva, putovanja, kontakti sa strancima i veselim osobama su put ka novoj ljubavi. Partneri iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija i Ribe su pravi izbor. Početkom juna očekuje vas romantična ljubavna priča koja kreće iz prijateljstva. Sredinom mjeseca očekujte veliko ljubavno ostvarenje. Drugi dio juna priča o iskrenim ljubavima, skladnim odnosima sa partnerom. Planovi o godišnjem odmoru ili kraćem putovanju učvršćuju vezu.

Zdravlje: Venera vas pokreće i donosi optimizam. Ne idite preko svojih fizičkih mogućnosti.

Blizanci

Posao: Do sredine mjeseca očekuju vas dobre promjene. Neplanirane okolnosti ili saradnja sa prijateljima pruža mogućnost novog poslovnog početka. Vraćanje stare pozicije. Bolje poslovanje kroz privatni biznis. Dobitak zaposlenja na koji ste dugo čekali. Uspješne finansijske konstrukcije. Konačno vraćanje starih dugova.

Ljubav: Merkur kao vladar vašeg sazvježđa kreće retrogradno od 07.06. – 01.07. U vaše sazvežđe ponovo ulazi 18. juna. Svaka opreznost je preporučljiva. Mogli bi postati predmet ogovaranja i tuđih spletki. Pogrešno razumjeti partnera, povjerovati u tuđa ogovaranja. Vjerujte sebi ako radite na pomirenju. Iskrenost pobeđuje. Romantičnu vezu ostvarujete na fakultetu, seminaru, putovanju. Kontakti sa osobama koje često putuju, pobornici su umjetnosti i ljepote, razbiće monotoniju u kojoj se nalazite. Sportista ili uniformisana osoba koja je već prisutna u vašem životu biće veliko ljubavno ostvarenje. Juni će te pamtiti po tajnim vezama i vezama sa osobama koje ne žive u vašem mjestu boravka. Sve bitne organizacije prepustite bračnom partneru.

Zdravlje: Slaba koncentracija. Budite oprezni u saobraćaju, ne precjenjujte svoje mogućnosti.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI --->>>

Ne propustite