SANJATE LI ZMIJE, PADANJE, PREVARU ILI UMIRANJE U SNU: Evo šta ti snovi znači, KOJI UKAZUJE NA PROBLEM SA ZDRAVLJEM?

Zanimljivosti
SANJATE LI ZMIJE, PADANJE, PREVARU ILI UMIRANJE U SNU: Evo šta ti snovi znači, KOJI UKAZUJE NA PROBLEM SA ZDRAVLJEM?
.

Ako često sanjate da padate, izgubili ste se, ispadaju vam zubi, ovo su značenja tih snova!

Šta znači kada sanjamo da nas je neko prevario, da padamo ili da su nam ispali zubi? Snovi imaju različita značenja, svako je povezano s nečim što smo doživjeli ili o čemu razmišljamo, a ovo je deset najčešćih ružnih snova.

1. Ispadanje zuba

Dva su značenja, prvo je vezano za osećaj u snu kada shvatite da nemate zub ili zube, i zabrinete se kako ćete izledati. Ovo znači da se brinete kako ćete "ispasti" u nekoj životnoj situaciji.

Drugo je povezano s nečim što ste možda rekli prethodnih dana, a nije trebalo.

2. Neko vas juri

Kao što u snu panično bežite od te osobe, zapravo u životu bježite od nekog problema s kojim se niste izborili. Mozak pokušava da vam kaže da se ne suočavate, već bježite i da to nije dobro za vas.

3. Padate

Osjećate se kao da vas je neko iznevjerio, izmakao vam tlo pod nogama. Ovo je inače čest san kod ljudi koji imaju probleme s mentalnim zdravljem, osobe koje boluju od depresije često sanjaju da padaju prije početka depresivne epizode.

4. Zmije

Zmija u snu uvijek označava osobu, a na vama je da utvrdite ko je ta osoba. Ona predstavlja opasnost, možda čak samo i prijetnju po vašu vezu, prijateljstvo, posao... I možda tu opasnost ne pokazuje, ali je vi osjećate čak i pritajenu.

5. Umirete u snu

Smrt u snu označava kraj dosadašnjeg života, takvog kakav je bio. Često ćemo sanjati smrt ako nam se život bitno mijenja u tom trenutku. Momenti u kojima se događa neka velika promjena našem mozgu signaliziraju da je prethodni život gotov. Ako neko drugi umire u snu, toj osobi se događa nešto važno što mijenja život.

Roditelji će često imati noćne more u kojima im dijete umire kada to dijete (makar već bilo odrasla osoba) doživljava velike promjene, kao što su polazak u školu, na fakultet, selidba iz kuće, kada se venča...

6. Davite se

Nešto vas muči i osjećate se kao da vam "voda" nadolazi sve više i više, a ne možete da isplivate. Ovaj san označava tu stvar koja kao da vas davi.

7. Bube

Mnoštvo buba, paukova i sličnih "jezivih" stvari označavaju problem s kojim ne znate kako da se izborite.

8. Prevara

Ako sanjate da su partner ili partnerka bili neverni, to je znak nesigurnosti u vezi. Ne mora, naravno, biti vezano za treću osobu, može značiti i samo da se osjećate zapostavljeno, da se partneru ili partnerki događa nešto važno što im zaokuplja svu pažnju, ili da niste više sigurni kako se osjećate prema njima.

9. Ubistvo

Ako ste sanjali da se ubili nekoga, pokušavate da promijenite nešto u životu. Uglavnom je to negativna stvar, a mozak će je prebaciti na neku osobu, poznavali je ili ne. Ako držite dijetu, ostavljate cigarete, raskinuli ste ili razveli se, često ćete sanjati ovaj neprijatni san.

10. Izgubili ste se

Neodlučnost i nesigurnost u životu, u snu će se prikazati kao situacija u kojoj ne možete da se snađete i ne znate gdje ste.

(MONDO)

Ne propustite