ZVEZDA GRANDA DISKVALIFIKOVANA IZ TAKMIČENJA: Prekršila jedno pravilo, pa objasnila sve - "Nisu imali RAZUMIJEVANJA!"

Show
ZVEZDA GRANDA DISKVALIFIKOVANA IZ TAKMIČENJA: Prekršila jedno pravilo, pa objasnila sve - "Nisu imali RAZUMIJEVANJA!"
.

Pjevačica otkrila šta se dogodilo.

Abida Milkunić, učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda, otkrila je da je zbog audicije za ovo muzičko takmičenje diskvalifikovana iz drugog u kome je učestvovala.

Naime, dok se još takmičila u jednom bosanskom šouu, Aida je, kako tvrdi, saznala da Saša Popović održava audiciju u njenom gradu, te nije mogla da propusti priliku da okuša sreću, što nije naišlo na razumijevanje druge produkcijske kuće.

Abida je sve o diskvalifikaciji potom otkrila u emisiji "Zvezde Granda specijal":

"U tom takmičenju sam došla do šestog kruga, ali sam u međuvremenu saznala da se u Tuzli održava audicija za "Zvezde Granda". Otišla sam da se prijavim i objavila na društvenim mrežama, što su naravno svi videli. Nakon toga je uslijedio poziv iz ove druge produkcije da sam diskavlifikovana iz takmičenja zbog kršenja pravila", rekla je i otkrila da joj nije žao ni zbog čega.

abida-milkunic1

foto: Printscreen, Zvezde Granda

"Ne žalim ni za čim. Zadovoljna sam mojom mentorkom Anom Bekutom, zajedno biramo pjesme i slažemo se", istakla je ona.

Ipak, u Zvezdama Granda je ispala već u drugom krugu, ali je zlatnim glasom vraćena u takmičenje.

"Kada sam ispala iz šoua, rekla sam sebi da se neću više prijavljivati, ali kad mi je Ana Bekuta poslala poruku da sam vraćena zlatnim glasom, rekla sam: 'Hajde, da im pokažem šta znam'",  ispričala je takmičarka iz Živinica.

(mondo.rs)

Ne propustite