GAGI ĐOGANI OD HONORARA IZ ZADRUGE KUPIO SEBI STAN: Evo kako ga je SKOCKAO, SVE JE TIP-TOP (FOTO)

Show
GAGI ĐOGANI OD HONORARA IZ ZADRUGE KUPIO SEBI STAN: Evo kako ga je SKOCKAO, SVE JE TIP-TOP (FOTO)
.

Gagi Đogani nakon "Za druge 3" se povukao iz javnosti, posvetio porodici, a nerijetko se može vidjeti kako uživa sa trudnom kćerkom Lunom Đogani i njenim izabranikom Markom Miljkovićem.

Kako saznajemo, kupio je stan u koji se preselio par nedelja od izlaska iz rijalitija.

- Gagi je novac od rijalitija potrošio na kupovinu prostranog stana u kojem sada živi. To zna samo njegova porodica, nikome nije pričao, a nije se ni pohvalio. Djeluje da je prezadovoljan, ispunio je veliku želju, porodica ga često posjećuje - otkriva izvor.

Iako se nije pohvalio, na društvenim mrežama postavio je nekoliko slika na kojima se vidi da je riječ o jednom te istom stanu, koji je sređen sa ukusom, a na zidu se vidi fotografija neke američke metropole. 

- Istina je, kupio sam stan od honorara. To mi je zapravo i bio plan, zbog toga sam u "Zadruzi" proveo 10 mjeseci i preživio sve ono što su ljudi videli. Moj ulazak je najteže pao Nini, brinula je dosta, nije znala kako će sve proći, i onda sam joj objasnio svoje razloge. Obezbijediću sebe, ali i njoj ću dati određenu sumu, pomoći ću oko školovanja. Eto baš tako sam i uradio i zaista sam zadovoljan što je sve ispalo po planu. Uspio sam da kupim nekretninu, ali i Nini da dam koliko joj je potrebno, da bude obezbijeđena. Na kraju smo svi dobili ono što sam želio - priča Gagi i objašnjava da mu je najveća pomoć i podrška oko kupovine nekretnine bila sestra Nađa.

- Pred sam ulazak u "Zadrugu" ispričao sam sestri koji mi je plan i dok sam bio u rijalitiju ona mi je pomoću agenta i našla stan. Imamo sreće braća i ja što imamo takve setre koje su uvijek tu za nas i koje su nam kao druge majke, uvijek spremne da nam pomognu. Posle "Zadruge" sam bio umoran i iscrpljen, nisam ni mogao sam da tražim, razmatram kupovinu, nije to mala stvar... Čim sam izašao iz rijalitija, neke dvije nedelje su prošle i potpisao sam ugovor pa se preselio. Mnogo sam zadovoljan, stan je lijep i ima tu neku lijepu energiju, sada u njemu uživam sa svojim psom Badijem. Povukao sam se poslije rijalitija, odmaram, svašta se desilo, treba mi vremena da stanem na noge ponovo.

Denser otkriva da stan u kojem je do rijalitija živeo nije prodao, ali i da o tome za sada ne razmišlja: Stari stan je i dalje u mom vlasništvu, iskreno, nisam razmišljao šta ću sa njim da uradim, tek ću odlučiti. Imam vremena da razmislim o tome, ništa mi nije hitno.

(kurir.rs)

Ne propustite