NOVI TRED ZALUDIO ŽENE ŠIROM SVIJETA: Djevojka pokazala kako korektorom “podići” lice i sakriti nepravilnosti 

Moda i ljepota
NOVI TRED ZALUDIO ŽENE ŠIROM SVIJETA: Djevojka pokazala kako korektorom “podići” lice i sakriti nepravilnosti 
.

Sve što trebate je nanijeti korektor uz ugao i rub oka, dijagonalno uz donji dio usne, uz rub nosa te napraviti liniju duž jagodične kosti. Spužvicom dobro izblendajte korektor… 

Korektor je jedan od najbitnijih stavki kozmetičke torbice, no ispostavilo se da ga cijelo vrijeme nanosimo pogrešno. On ne služi samo kako bi sakrio podočnjake i mrljice, već može promijeniti i oblik lica, piše The Sun. 

sminka

Korisnica TikToka Megha Singh podijelila je video na društvenim mrežama kako pravilno nanijeti korektor koji je brzinom munje postao hit, prenosi 24sata.hr. Sve što trebate je nanijeti korektor uz ćošak i rub oka, dijagonalno uz donji dio usne, uz rub nosa te napraviti liniju duž jagodične kosti. 

Spužvicom dobro izblendajte korektor i primijetit ćete da vam lice izgleda podignuto i svježe. Megha je u videu istaknula razliku tako što je na jednu stranu lica stavila korektor na ‘strateška’ mjesta, a na drugu polovicu nije. 

Važno je naglasiti da je na lice prije nanijela podlogu, a tek onda korektor, dok mnogi rade obrnuto. – Promijenila si cijeli moj život – samo je jedan od dokomentara. 

@meghaess

Reply to @med.s03 here’s the original facelift with concealer video #faceliftmakeup #facelift #nonsurgicalfacelift #shapeshift

♬ BDASH Breathe - BDash

 

Ne propustite