5 najpoznatijih misterioznih nestanaka sa lica zemlje

Šokantno!
5 najpoznatijih misterioznih nestanaka sa lica zemlje
Svakog dana nestane oko 2000 odraslih ljudi, a čak 800.000 djece godišnje. Ova statistika je zaista zabrinjavajuća. Na užas obitelji i prijatelja veliki broj nestalih nikada ne bude pronađen i moguće razrešenje nestanka ostaje misterija. Iako u većini slučajeva inspektori mogu otkriti niz dokaza koji su doveli do njihovog nestanka, postoje slučajevi kada se čini kao da su "u zemlju propali". Pogledajte našu listu misteriozno nestalih.

Svakog dana nestane oko 2000 odraslih ljudi, a čak 800.000 djece godišnje. Ova statistika je zaista zabrinjavajuća. Na užas obitelji i prijatelja veliki broj nestalih nikada ne bude pronađen i moguće razrešenje nestanka ostaje misterija.

Iako u većini slučajeva inspektori mogu otkriti niz dokaza koji su doveli do njihovog nestanka, postoje slučajevi kada se čini kao da su "u zemlju propali". Pogledajte našu listu misteriozno nestalih.


5. Louis Le Prince

Zaslužan je za stvaranje prve pokretne slike na filmu, kada je 1886. u radionici u Njujorku razvio kameru sa specijalnim objektivom i snimio kraće sekvence. Njegov rad bio je poznat mnogo prije nego što se na povijesnoj sceni pojavio Edison. Tijekom 1890. godine kada je putovao u Francusku da posjeti brata, misteriozno je nestao iz vlaka na putu za Pariz. Nikada nisu nađeni tragovi ubojstva ili samoubojstva.

louis-le-prince-thecitytalking-com-660x812

4.Agatha Christie

Čuvena engleska spisateljica krimi i detektivskih serijala misteriozno je nestala 1926. godine. Krenula je na put automobilom koji je pronađen nakon što je, pretpostavlja se, sletio s litice, ali njeno tijelo nije pronađeno. Nakon 11 dana ona je pronađena u hotelskoj sobi, ali o nestanku nije željela govoriti.

agatha-christie-20imagefox-com-660x395

3. Posada ribarskog broda MV Joyita

Godine 1955. 25 ljudi je na ribarskom brodu krenulo na putovanje, i to je bilo prvo isplovljavanje broda. Do danas nema objašnjenje o tome što se dogodilo s cjelokupnom posadom MV Joyite. Nitko s broda nije slao SOS pozive niti se istragom moglo dokazati da je bilo nasilja na brodu neposredno pred nesreću.

mv-joyita-en-wikipedia-org-660x448

2. Maura Murray

Maura je bila studentica koja je 2004. slagala profesore kako mora kući zbog smrtnog slučaja u obitelji, i kada su je pustili sjela je u automobil i pošla. Doživjela je nesreću negdje kod New Hampshirea. Kada su susjedi vidjele Mauru pitali su je jeli potrebno da pozovu policiju ili hitnu pomoć, na što im je ona rekla da nema potrebe. Susjedi su ipak pozvale hitnu službu, a kada su oni stigli nije bilo ni traga od Maure, niti ju je itko ikada više ponovno vidio.

maura-murray-www-bostonmagazine-com-660x516

1. Malaysia Airlines Flight 370

Slučaj malezijskog putničkog zrakoplova koji je prevozio 227 putnika i 12 članova posade do danas je ostao nerazriješena misterija, iako su se javljale mnogobrojne teorije koje su nastojale objasniti kako je moguće da takav avion nestane s radara tijekom prelijetanja vijetnamskog zračnog prostora.

disappearing-into-thin-air-featured-660x381

Ne propustite