POZLILO JOJ! SUPRUGA ĐANIJA TRAJKOVIĆA U BOLNICI: Nedavno je imala moždani udar, evo šta se sada desilo

Show
POZLILO JOJ! SUPRUGA ĐANIJA TRAJKOVIĆA U BOLNICI: Nedavno je imala moždani udar, evo šta se sada desilo
.

Supruga Radiše Trajkovića Đanija Slađana Trajković završila je ponedeljak uveče u Hitnoj pomoći. Pevačeva žena je u medicinsku ustanovu primljena zbog stomačnih tegoba, saznaje Kurir.

U trenutku kada je Slađa stigla kod ljekara, i ekipa "Kurir.rs" je bila na licu mjesta. Sa njom je bila prijateljica, koja ju je držala ispod ruke da ne padne. Kako javlja Kurir, ona je u bolnicu došla jer je osjetila mučninu, a nekoliko puta je i povraćala. Podsjetimo, supruga popularnog folk pjevača prije dva mjeseca doživjela je i moždani udar, a njeno stanje do ponedeljka je bilo stabilno. Ona je nedavno objasnila kakve zdravstvene probleme ima:

djani-i-zena-1000x0

foto: Instagram

- Imala sam moždani udar. Nisam imala pojma, bolio me je vrat jako, otišla sam u Klinički centar i tako saznala. Snimili su me, sad radimo detaljne pretrage i nalaze. Uplašili smo se svi kad smo čuli dijagnozu, Đani se baš zabrinuo, nije mala stvar. Hvala bogu pa nemam posljedice, bog me sačuvao jer sam dobar čovjek. Sada slušam savjete ljekara, šetnje i potpuno menjam režim ishrane, pazim se - objasnila je Slađa.

(kurir.rs)

Ne propustite