ŽENA POKAZALA NOVI NAČIN UKLANJANJA DLAČICA: Bacite brijače, ovako je lakše i jeftinije, a koža je glatka i meka (VIDEO)

Moda i ljepota
ŽENA POKAZALA NOVI NAČIN UKLANJANJA DLAČICA: Bacite brijače, ovako je lakše i jeftinije, a koža je glatka i meka (VIDEO)
,

Uklanjanje dlačica je noćna mora svake žene. Bilo da ih brijete ili depilirate, iritirana koža i urasle dlake su muke sa kojima su suočavate.

Ali, jedna žena otkrila je potpuno novi način uklanjanja dlačica kojim je, reklo bi se iz videa, oduševljena. Ona je bacila brijač i sada dlake uklanja – finom šmirglom!

U snimku koji je objavila, žena po imenu Džuli kaže da je to vidjela od jedne tiktokerke, te da je probala i da se sada pita zašto je svih ovih godina koristila brijač.

"Ona je govorila o brijanju nogu šmirglom. Koristi šmirglu finoće 600 za noge. Kaže, kružnim pokretima deset puta u jednom smijeru, pa 10 u drugom", kaže Džuli demonstrirajući to u videu.

depi

Kaže da joj je koža mekanija nego ikada.

"O bože, koža mi je tako mekana, sjajna je. I ovo radi", dodaje na kraju.

Iako je ova žena oduševljena, dr Karol Kuper kaže da je ova tehnika daleko od revolucionarne i nove.

"U Drugom svjetskom ratu je uklanjanje dlačica šmirglom bilo popularno jer je bilo teško doći do brijača", kaže ona, dodajući da to nije loš metod za uklanjanje tanjih dlačica.

"Jake dlake je teže ukloniti i onda ste u iskušenju da pokušavate iznova, čime se oštećuje koža. Ukoliko vas zaboli ili se koža jako zacrveni, prestanite. I ne uklanjajte na ovaj način dlačice sa lica ili ispod pazuha jer je tu koža osjetljivija. Nanošenje losiona na noge nakon uklanjanja dlačica je dobra ideja, kao i nakon brijanja“, dodaje.

Džulin video pregledan je više od milion puta, a žene kažu da jedva čekaju da probaju.

"Vau, ovo je baš interesantno", "Genijalno, brijanje i piling u jednom", neki su od komentara.

 

(Izvor:Mondo)

Ne propustite