SJEĆATE LI SE NIHADOVE SENADE IZ FILMA "OVO MALO DUŠE": Izrasla je u prelijepu ženu, evo kako danas izgleda, ZASTAT ĆE VAM DAH!

Show
SJEĆATE LI SE NIHADOVE SENADE IZ FILMA "OVO MALO DUŠE": Izrasla je u prelijepu ženu, evo kako danas izgleda, ZASTAT ĆE VAM DAH!
.

Obični događaji, kako smiješni, tako i tužni, smjenjuju se sa slikama prepunim nostalgije za nečim toliko bliskim, a toliko nedostižnim.

Radnja se odvija u okviru porodice udovca koji ima dosta djece, dobili su novu maćehu i teško se prilagođavaju na novu situaciju…

‘Ovo malo duše’ je film koji priča o sazrijevanju dječaka u zabačenom selu poslijeratne Bosne.

Obični događaji, i smiješni i tužni, prepuni su nostalgije za nečim toliko bliskim, a toliko nedostižnim.

ovo-malo-duse

Među glavnim ulogama u ovom filmu je Nihad (Davor Janjić), dječak koji gaji simpatije prema Senadi. Nihad je imao jednog brata i sestru. Majka mu je bila bolesna, i ubrzo ona umire… Pred kraj filma Nihad se morao oženiti, ali ne sa Senadom nego drugom djevojkom koju mu je otac izabrao.

A, ko je Senada?

Senada, koju je igrala Branka Bajić, je Nihadova prijateljica od djetinjstva. Ona je kćerka bogatog trgovca. Izuzetno inteligentna i pametna. Sa Senadom je Nihad jedino mogao pričati „rahat“. Nihad je završio tri razreda osnovne škole, dok je Senada nastavila svoje školovanje.

Mislim da svi mi koji smo ga gledali navijali za Nihada i Senadu.

Evo kako Nihadova Senada izgleda danas:

5deb7294-81f4-42f6-9d0d-5f9a0a0a0a64-senada-source-ba-previeworg

Ne propustite