"GADI MI SE KAKO PJEVAŠ" KARLEUŠA SE SINOĆ OBRATILA MARIJINOM KANDIDATU: Nastao haos, MARIJA NAZVALA POLICIJU?

Show
"GADI MI SE KAKO PJEVAŠ" KARLEUŠA SE SINOĆ OBRATILA MARIJINOM KANDIDATU: Nastao haos, MARIJA NAZVALA POLICIJU?
.

Još jedan takmičar plasirao se direktno u šesti krug, Sadik Hasanović (20) iz tima Marije Šerifović koji je ukrstio mikrofon sa Kristijanom Markovski (25) iz tima Jelene Karleuše.

Sadik je pevao "Rodi me majko ponovo" i "Ne daju mi da te voli, dok je Kristijan, odabrao numere "Ima nešto u tom što me nećeš" i "Vo kosi da ti spijam" i osvojio četiri glasa žirija.

Snežana je kritikovala Sadika da mu je falilo energije- Pevaš kao da ti teče kisela voda kroz vene- poručila je ona.

screenshot-26

Mili je dao oba glasa pa objasnio da nijedan nije bio dovoljno dobar.

Svaki put kada izađeš na binu to je mnogo ispod tvog potencijala- poručio je Sadiku, a Jeleninom kandidatu je rekao kako je imao divnu energijom kojom ga je kupio iako pevanje nije bilo najbolje sa čim se složio i Đorđe David.

Marija je rekla kako će na osnovu snimka ispraviti greškem ali i da je tačno da se gubi čar trudeći se da sve bude hiruški precizno.

screenshot-27

Karleuša je pohvalila svog kandidata te se obratila Marijinom: - Bravo za svih šest glasova, ti nisi bio za svih šest nisi zaslužio! Taj način pevanja i trilerisanja je fuj, gadi mi se takav način pevanja.

-Popoviću, zašto ona komentariše tuđe kanidate? Je l ' me čuješ, halo policija?!- obraćala se Marija Saši Popoviću.

On je pokušao da objasni kako se ti trileri dobijaju rođenjem i da to ne može da se nauči, međutim svi su počeli da se deru u glas a Marija je nastavila da doziva "policiju".

Izvor:Grand

Ne propustite