TAKMIČARKA ZVEZDA GRANDA SE RASPLAKALA NA SCENI, OTKRILA TUŽNU PRIČU KOJA STOJI IZA PJESME: Odmah se oglasio Saša Popović

Objavljeno:09.05.2021 - 08:27
A A A Times Arial

Svetlana Đukić (25) iz tima Viki Miljković stala je na crtu stala je kandidakinji Nale Flejm (23) čiji je mentor Mili.

"Pevam za ljubavi stare" Snežane Đukić i "Manastir" Mire Škorić bile su Svetlanin izbor, a Nale je odabrala "Kad ja pođoh na Bembašu" i "Budi dobar kao što sam ja" Maje Odžaklijevske.

4 prema 4 bili su glasovi žirija za ove dve kandidatkinje. Nale se odmah obratila žiriju i rekla da su joj svi nedostajali.

f81ddb45d35910dfe47c50ec673b13c90e79f90c

- Ja volim takmičare koji pjevaju ovo što ja radim, zapravo narodnu muziku i ti si poprilično bila dobra. Malo se osjećala nesigurnost, ali zbog Mirine pjesme sam ti dala glas. Samo treba da se opustiš malo, ukočena si, jednostaavno to nije to - rekla je Ana i drugoj kandidatkinji rekla da je bila hrabra, te lijepo pjevala.

- Prvi kandidat je jako bio indisponiran, neubjeljiv i Snežanina pjesma jako loša. Drugi kandidat je bio jako dobar, puno glasa, jači vokal, ubjedljiviji, ti si Nale odlična - bio je kratak Bosanac, dok se Snežani za razliku od njega dopalo kako je Svetlana otpjevala njenu pjesmu - Ima ona taj neki triler narodnjački i uspjela je da se izbori da ih mnogo ne ubaci, s obzirom na to sam se trudila da joj pomognem. A kandidatkinja broj dva je baš liepo iznenađenje kada je repertoar u pitanju.

- Ja sam tu pjesmu imala kada sam imala 7 godina, u staračkom domu u Kruševcu i dok sam je pjevala svi su plakali - rekla je ona i zaplakala, a Saša je ohrabrio - Neće proći mnogo vremena, pjevaćeš ti i meni u staračkom domu.

- I meni, ako Bog da - dodao je Bosanac.

3fc0f1af38fb629ff64fb665254566203970d9c5

Jeleni su se obje kandidatkinje svidjele, ali drugoj takmičarki se posebno obratila te rekla da je brutalna pevačica ali da liči na likove iz Adams porodice, jer je sva u crnom, čudna a magična.

- To što plačeš i što si čudna, to je odlično za šou biznis, budi takva. Plači ako ti se plače, smij se ako ti se smije, radi sve što želiš, ali moraš da izgledaš odlično. Molim vas neka se neko pozabavi njenim stajlingom. Mili potroši neki dinar, daj da od nje napravimo čudo - rekla je Karleuša.

- Niste bile za svih 6 glasova. Bile ste baš za 4-4. Svetlana, tebi sam dala prednost što ne znači da si pjevala bolje, čak nisi. Nale je pjevala bolje, ali ponoviću. Nale, tebi treba mentor od prvog kruga, a ne da dođeš u peti krug gdje su kandidati ovakvi kakvi jesu - rekla je Šerifovićeva.

Mili se obratio svojoj kandidatkinji i zamjerio joj što za drugu pjesmu stala i nije igrala, te joj tražio obećanje da će se sljedeći put opustiti i zaigrati.

I Viki nije bila zadovoljna kako je njena kandidatkinja pjevala, te objasnila da je molila Svetlanu da ne pjeva ovu pjesmu.

Izvor:Grand

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!