SAMO DAN PRED PREVARU ĐOLE I VESNA GOSTOVALI U EMISIJI: Evo šta je tada rekao!

Objavljeno:08.05.2021 - 21:58
A A A Times Arial

Denseri su danima u centru skandala otkako je emisija "Paparaco lov" usnimila Đoganija sa drugom ženom da navodno vara svoju nevjenčanu suprugu sa kojom je već 20 godina u zajednici

Denser Đole Đogani i njegova supruga Vesna, gostovali su u emisiji koja je snimljena samo dan prije, nego što je on uhvaćen u kolima kako ga ljubi druga žena.

Ova emisija je sada emitovana, a on je imao priliku da govori na temu današnjih djevojaka, kao i šta ga zapravo nervira kod njih.

Sanja je upitala Đoleta i Vesnu koje kod njih birao, a Vesna je otkrila da je nju njen nevjenčani suprug.

- Muškarac treba uvijek da izabere ženu. On treba da bira. Mene nerviraju ove današnje djevojke koje su same jurile muškarce i nešto se nabacuju. Muškarac treba da je džentlmen, da napravi neku priču, atmosferu, ambijent - rekao je Đole u emisiji "Magazin In".

- Meni je Vesna uvijek zanimljiva. Ja sam birao osobu sa kojom ću biti cijelog života, ali nikad se ne zna. Ja treba da prihvatim njene mane. Ja sam tražio osobu kao što je Vesna. Svi mi imamo neke mane i greške, u životu treba hendlovati i biti okej - rekao je on, a Vesna je dodala da je on romantičan, ali veoma zatvoren.

Sanja Marinković postavila je jedno škakljivo pitanje, koje možda i ne bi bilo toliko interesantno da se nije dogodilo to što se dogodilo.

- Da li ste se poslije godina zajedničkog života i zajedničkih briga, problema i svega što se prošli, nekad posumnjali da li je vaš partner zaista dobar muž ili dobar otac za vašu djecu? - glasilo je Sanjino pitanje.

Vesna je odgovorila prva, kao iz topa:

- Ne, ne, nikada. Evo, odmah da kažem, nema šanse. Apsolutno nikada.

Podsjetimo, Vesna i Đole su danima u centru skandala otkako je emisija "Paparaco lov" usnimila Đoganija sa drugom ženom da navodno vara svoju nevjenčanu suprugu sa kojom je već 20 godina u zajednici.

(telegraf.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!