Načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić se družio s Đokovićem u Centru Safet Zajko

Bosna i Hercegovina
 Načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić se družio s Đokovićem u Centru Safet Zajko
.

Načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić na svojoj Facebook stranici objavio je fotografije s današnjeg druženja u Centru Safet Zajko, kojem su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz svijeta sporta i kulture.

Kako je Efendić istakao u objavi, Centar Safet Zajko građen je da bude "svjetski", a s obzirom da već nekoliko dana tu trenira i najbolji svjetski teniser Novak Đoković, slika je upotpunjena.

''
Centar Safet Zajko gradili smo da bude "svjetski". Danas je bilo posebno zanimljivo i veselo. Već nekoliko dana prvak svijeta u tenisu Novak Đoković trenira u Centru Safet Zajko. Pored njega, stari/novi predsjednik bokserskog kluba Željezničar i proslavljeni muzičar Goran Bregović u društvu sa predsjednikom bokserskog saveza BiH Enesom Peštekom obišao je centar za borilačke sportove. Pridružili su se redatelj Dino Mustafić, bokserska legenda Almedin Fetahović. Tu je danas bio i selektor fudbalske reprezentacije BiH Ivaylo Petev zajedno sa djevojkama iz ženskog fudbalskog kluba SFK Sarajevo,  olimpijac u bacanju kugle Kemal Mešić, mladi teniseri teniskog kluba GEM i mnogi drugi. 
Jedino inspekcije danas nije bilo"

 

Ne propustite