NESTOR KOSTIĆ - OVAKO IZGLEDA BRAT VUKA KOSTIĆA: Krije se od medija, a sada su isplivale njegove slike

Show
NESTOR KOSTIĆ - OVAKO IZGLEDA BRAT VUKA KOSTIĆA: Krije se od medija, a sada su isplivale njegove slike
.

Nestor Kostić je godinu dana stariji od zvijezde serije "Ubice mog oca" i bavi se totalno drugačijim zanimanjem - radi kao skiper i profesionalni ronilac, dane provodi na otvorenom moru i drži se podalje od medija.

Nestor je ime dobio po svom dedi koji je bio jedan od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju, prije Drugog svetskog rata. Ljubav prema sportu i vodi je, pak, naslijedio od oca, poznatog glumca Mihajla Kostića Pljake, koji je svoje sinove od djetinjstva vodio na jedrenje, ali i razne druge aktivnosti. Tako je Vuk zavolio lov - a Nestor vodu.

a57184810c948a14e888a98b77eb7180

foto: Društvene mreže

"Naš otac bio je mornar prije nego što je završio glumu, tako da nam je usadio ljubav prema vodi i prirodi uopšte, pa nas dvojica uglavnom zajedničko vrijeme provodimo baveći se sportom. Eto, tako se dogodilo da Nestor sada radi na brodu, a da sam ja glumac, pa smo obojica, svako na svoj način, naslijedili oca", otkrio je Vuk u jednom intervjuu.

5fdb9182-7ac8-4259-9c72-771d0a0a0a64-401354-screenshot-4-iff-previeworg

foto: Društvene mreže

On danas radi i živi u inostranstvu, ali je do svoje 22. godine delio sobu sa bratom Vukom, prije nego što je riješio da sreću oproba preko grane, piše "Puls".

Iako mu je brat jedan od najslavnijih glumaca u Srbiji, Nestor se drži podalje od medija. Vuk je u nekoliko navrata govorio o tome koliko mu brat znači u životu pa je očigledno da su, uprkos tome što vode dosta drugačije živote, ostali jako bliski.

Ne propustite