Voditelj Jeleni Karleuši postavio ŠKAKLJIVO PITANJE, a evo šta mu je ona odgovorila

Objavljeno:06.05.2021 - 10:56
A A A Times Arial

Filip Čukanović direktno pitao, Jelena još direktnije odgovorila!

Pevačica Jelena Karleuša prva se vakcinisala u TC "Ušće", došla je u "fensi" izdanju, a progovorila je i o činjenici da su je mediji predstavljali kao "antivakserku".

Jelena je više puta govorila o MMR vakcini i tražila da ona ne bude obavezna za djecu, a sada je Filipu Čukanoviću direktno i iskrenije nego ikada odgovorila na škakljivo pitanje - "pa Jelena, zar ti nisi antivakserka"? 

"Da i ja poslije dugog niza godina nepravedne slike o meni objasnim. Nikada u životu nisam rekla bilo šta protiv vakcinacije uopšteno. Ja sam imala stav o jednoj vakcini, MMR vakcini, tražila sam, Filipe, da postoji opcija za tu vrstu vakcine, ako je dete sklono nekim problemima, ako ima indikacija neuroloških oštećenja, da ne bude obavezno. To je sve što sam htjela", rekla je ona.

"U našoj sredini, ja sam odmah proglašena antivakserkom. Ja sam svoju djecu vakcinisala. Tražila sam da ne bude obavezno zbog svog ličnog problema, koji sam imala s jednim djetetom", rekla je Jelena.

"Nikada, nikada nisam bila protiv svih vakcina, one su iskorijenile najveće bolesti ove planete", rekla je ona.

"Odlučila sam da svoju popularnost iskoristim na najbolji način", rekla je Jelena.

(mondo.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!