URADITE OVE 3 STVARI I IMAT ĆETE RAVAN STOMAK DO LJETA: Ovo je najjednostavniji način za skidanje sala

Praktična žena
URADITE OVE 3 STVARI I IMAT ĆETE RAVAN STOMAK DO LJETA: Ovo je najjednostavniji način za skidanje sala
.

Nutricionisti kažu da je salo sa stomaka najteže skinuti. Ono se ne može redukovati ni treninzima, već isključivo pravilnom ishranom i pravilim izborom namirnica. 

Ukoliko muku mučite sa viškom kilograma u predijelu stomaka, možda pravite neke od ovih grešaka. Promijenite ih već danas i do ljeta možete imati savršeno ravan stomak. 

Greška broj jedan - Unosite previše šećera

Znamo da je za mnoge odricanje od slatkiša prava muka, ali to je prvi korak ukoliko želite vitku figuru. Šećer nije loš ukoliko se sa njim ne pretjeruje, a tu su i neke zdravije opcije koje će zadovoljiti dnevnu potrebu za slatkim, a neće ostaviti posljedice po liniju. 

Umesto bijelog šećera koristite steviju ili cimet, a umjesto pekarskih proizvoda i kolača jedite crnu čokoladu. Kako je dobra opcija ukoliko ne možete da odolite poslasticama. 

Greška broj dva - Ne unosite dovoljno probiotika

Zdrava crijevna mikroflora je od presudne važnosti za dobar metabolizam, ali i za spriječavanje nadutosti. Za pravilan rad crijeva, probiotici su najvažniji. Oni su puni dobrih bakterija, pomažu našem imunološkom sistemu, ali i igraju važnu uogu u mršavljenju i održavanju kilaže. 

Pojačajte unos jogurta i kefira, savijet je nutricionista.

Greška broj tri - Izbjegavate proteine 

Meso, mliječni proizvodi i jaja moraju biti obavezni deo ishrane ukoliko želite liniju da dovedete do savršenstva. Oni nam daju dovoljnu dozu energije, čine nas sitima i spjrečavaju iznenadne napade gladi, što rezultira manjom kilažom na kraju.

(Stil.kurir.rs)

 

Ne propustite