ALJOŠA VUČKOVIĆ JE PRIJE 3 GODINE OTKRIO DA JE BOLESTAN: A za kćerkin život se borio do posljednjeg atoma snage, EVO KAKO ONA IZGLEDA

Show
ALJOŠA VUČKOVIĆ JE PRIJE 3 GODINE OTKRIO DA JE BOLESTAN: A za kćerkin život se borio do posljednjeg atoma snage, EVO KAKO ONA IZGLEDA
.

Legendarni glumac godinama je vodio tešku bitku za zdravlje i život svoje kćerke!

Aljoša Vučković, poznati glumac kog smo gledali u kultnim serijama "Srećni ljudi" i "Bolji život" već više od dvije godine nije aktivan u svijetu glume zbog bolesti o kojoj nije želio ranije da govori.

- Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim - rekao je u jednom od posljednjih obraćanja javnosti.

Vučković  živi u Beogradu sa suprugom Editom, s kojom ima dvije kćerke - Leanu i Saru.

O Leoni, koja je krenula njegovim stopama svojevremeno je govorio da je bila na liječenju, piše "Srbija danas".

Leana se godinama borila sa zavisnošću od teških nar*otika, a poznati glumac je davao sve od sebe u borbi da je izvuče iz ralja nark,omanije i spase joj život.

Kćerka čuvenog glumca Aljoše Vučkovića, Leana Vučković je 1999. godine upisala Fakultet dramskih umjetnosti, zajedno sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević, Anom Franić, Milošem Vlalukin, Marijom Vicković...

326487-160493740730835-1290956933-o

foto: Facebook

Pripadala je klasi Predraga Bajčetića i bila jedna od najtalentovanijih u njoj, ali onda je njen život krenuo nizbrdo. Počela da koristi nar*otike i da malo po malo gubi tlo pod nogama. Njeni roditelji bili si očajni, ali se nisu predavali i vjerovali su da spas, ipak, postoji.

Leana je vodila dugogodišnju borbu sa zavisnošću od nar*otika, a na kraju je završila u bolnici, na odvikavanju.

Svi napori porodice tada nisu urodili plodom, pa je odlukom suda Leana bila privedena na obavezno liječenje od teškog oblika bolesti zavisnosti.

Leana se danas izvukla iz pakla dro*e, predaje na Univerzitetu Džon Nezbit, ima dIJete i čini se da je sredila svoj život.

1rgk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwxpbn01eqv8vowfmnta4mzzkzdu5ymuwmdq2n2vhmzawmmy4zdq0zjquanbnkzmczqooaieaaq

Ne propustite