Procurila fotografija stara skoro 30 godina: Ceca Ražnatović kao tinejdžerka u zagrljaju sa sestrom Lidijom, EVO KAKO JE IZGLEDALA

Show
Procurila fotografija stara skoro 30 godina: Ceca Ražnatović kao tinejdžerka u zagrljaju sa sestrom Lidijom, EVO KAKO JE IZGLEDALA
,

Porodične fotografije iz prošlosti bude ona najljepša sjećanja, ali i nostalgiju na neko drugo vreme. 

Svetlana Ceca Ražnatović i njena sestri Lidiji Ocokoljić su imale svega nešto više od 20 godina kada je nastala ova fotografija.

Na fotografiji imaju prepozatljiv osmeh i očigldno je koliko liče, a ako ste u dilemi koja od njih dvije je Ceca - dama u crvenom, koja gleda u objektiv aparata.

pjimage-3-1000x0

Ceca i njena sestra Lidija izuzetno su bliske i do prije samo nekoliko godina živjele su zajedno, sa svojim porodicama pod istim krovom.

O tom odnosu govori i jedna od objava sa društvenih mreža, koju je Ceca:

- Najveći dar koji sam pored djece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije. Koliko god da je bilo teško, uvek je bila najjača. Stena. Stroga. A najprije pravična. Osoba koja zna sve moje tajne i koja razumije kada pogrešim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi i dešava se da načinimo grešku. Pazi na mene kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu. Vraća me na pravi put kada mislim da su sve lađe potonule. Hvala ti što si uvijek uz mene, uvijek ću te voleti iz srca i moje duše... - navela je Ceca.

Izvo:Alo

Ne propustite