SJEĆATE SE MAŠE TERZIĆ, VELJKOVE BIVŠE? DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Kad su vidjeli nove slike, svi su se iznenadili

Show
SJEĆATE SE MAŠE TERZIĆ, VELJKOVE BIVŠE? DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Kad su vidjeli nove slike, svi su se iznenadili
.

.

Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, sada uspješna dizajnerka i vlasnica modnog brenda, u javnosti je bila veoma prisutna tokom višegodišnje veze sa Veljkom Ražnatovićem, ali i druženja sa njegovom sestrom Anastasijom. Maša i Veljko punili su medijske naslovne strane, a čak se pisalo i da su vjereni.

masa-terzic-830x0

Iako su im svi prognozirali svijetlu budućnost, par je nakon skoro četiri godine veze 2016. godine raskinuo, a Maša se nakon toga povukla iz javnosti, piše Mondo.rs

Svoje pratioce na Instagramu često oduševljava fotografijama sa putovanja kao i odjevnim kombinacijama koje inspirišu njene vršnjakinje

Prošlo je pet godina otkako je raskinula sa Veljkom, a Maša je u međuvremenu sazrela i proijmenila imidž, a mnogi komentarišu da nikad nije bila ljepša. Ljubavni život krije, ali zato rado dijeli fotografije sa egzotičnih destinacija, koje često posjećuje.

Maša je nedavno pokrenula privatni biznis. Ona je osnovala modni brend, svoje kreacije redovno deli na Instagramu, a može se reći da joj odlično ide.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

 

Ne propustite