BOJANA RISTIVOJEVIĆ JE JEDNA OD NAJLJEPŠIH VODITELJICA, OTKRIVENI DETALJI IZ NJENOG ŽIVOTA: Zaprosio je moćnik, OVAKO JE REAGOVALA

Show
BOJANA RISTIVOJEVIĆ JE JEDNA OD NAJLJEPŠIH VODITELJICA, OTKRIVENI DETALJI IZ  NJENOG ŽIVOTA: Zaprosio je moćnik, OVAKO JE REAGOVALA
.

Iako slovi za jednu od najatraktivnijih voditeljki, o ljubavnom životu Bojane Ristivojević se zna jako malo.

Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Prvoj" televiziji uglavnom ostaje nema na pitanja o privatnom životu, tek pokatkad naznačavajući da li je ispunjena na ovom planu ili ne, ali čak i onda kada je zaljubljena na društvenim mrežama ne završi nijedna fotografija sa izabranikom.

screenshot-12

Ipak, u doba kada je još uvijek vodila rijaliti šou-program "Parovi", Bojana je potvrdila tadašnja saznanja medija da ju je tokom odmora u Crnoj Gori 2017. godine zaprosio jedan tamošnji moćnik.

Biznismen je tada priređivao raznorazna iznenađenja za Ristivojevićevu, iako mu ona nije davala povoda da vjeruje da je zainteresovana za njega, a kap koja je prelila čašu je bilo njegovo vođanje prstena i to na kolenima pred njom.

- Nijednog trenutka mu nisam dala povoda da pomisli kako može da provede život sa mnom. Nadam se da me neće potjerati maler sada kada sam odbila prvu prosidbu - ispričala je tada uz osmijeh za "Blic" voditeljka.

Izvor:Blic

Ne propustite