Stanivuković se oglasio nakon sastanka sa Vučićem: "Predsjednik me pitao da li.."

Aktuelno
Stanivuković se oglasio nakon sastanka sa Vučićem: "Predsjednik me pitao da li.."
.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Banjaluci dobio najveće gradsko priznanje "Ključ grada" sa poveljom "Počasni građanin". Mimo protokola, razgovarao je i sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, prenosi N1.

“Na ovaj dan dobijamo most koji se kreće graditi. Predsjednik me pitao da li treba još nešto, kazao da voli Banjaluku. Gradit će se škola u Vrbanji. Rečeno nam je i svi projekti koji su važni, naš narod iz Srbije gleda u nas i pomoći će Banjaluci. Dobiti smo izuzetno važnu garanciju da će Srbija pomoći u otvaranju dvije firme. Garantuju nam dvije firme koje će značiti nova radna mjesta. Ima li bolje? Ja sam zaista srećan da vidim da se Banjaluka razvija i ide naprijed”, naveo je Stanivuković nakon sastanka

Poručio je da je razgovarano o važnim projektima saradnje Beograda i Banjaluke.

“Živi Banjaluka, neka živi RS, ovo je prelijep rođendan. Nisam zamišljao ovo, čovjek zamišlja najbolje ali ovo je bolje od najboljeg. Puno mi je srce, hvala Srbiji i hvala građanima Banjaluke”, rekao je on.

Zajedničkm sastanku su prisustvovali i i Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, kao i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić,  te Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović  i Premijer Republike Srpske Radovan Višković.

Sastanak je održan nakon Svečane akademije , u Banskom dvoru. 

Predsjednik Skupštine grada Banja Luka Mladen Ilić uručio je danas predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću najveće gradsko priznanje “Ključ grada” sa poveljom “Počasni građanin”.

Ne propustite