Vučić: Od danas ponosni Banjalučanin

Vijesti
Vučić: Od danas ponosni Banjalučanin
.

Aleksandru Vučiću, predsjedniku Srbije je Mladen Ilić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka uručio najveće gradsko priznanje "Ključ grada" sa poveljom "Počasni građanin".

Vučić se povodom dobijanja najvećeg gradskog priznanja "Ključ grada" sa poveljom "Počasni građanin", zahvalio se na ovom velikom priznanju.

"Ovim priznanjem se zahvaljujem na njemu jer znam  ko ga je sve osvajao. Sada i ja postajem dio Vrbasa, i velike istorije grada Banjaluka. Čast je biti u društvu Petra Kočića, mnogobrojnih pisaca, pjesnika, sportista, umjetnika i ostalih. I ja sam danas postao banjalučanin", naglasio je Vučić. 

Istakao je da je posebno ponosan da, iako su različitog mišljenja političke partije u gradu Banjaluka, da je jednoglasno doneseno da on dobije ovo priznanje.

"Ovaj grad pokazuje svojom istorijom, raznolikošću i svim drugim stvarima koliko je velika. Banjaluka mora biti primjer drugima", naveo je Vučić. Dodao je da svi mogu da žive zajedno, da rade i grade.

"Ovo sa zadovoljstvom prihvatam kao Srbin jer mi je stalo da sve uradim za očuvanje srpskog jezika, kulture, istorije i svega. Imaćemo sve veću snagu, ekonomsku snagu i moć. Pomagaćemo koliko god budemo mogli Republici Srpskoj", kazao je Vučić.

Na Instagramu je Vučić napisao: - Danas postajem i ponosni Banjalučanin.

(novi.ba/nezavisne.com)

Ne propustite