OVAKO DANAS IZGLEDA PRVA PJEVAČICA IZ "ZANE": Otpjevala hit "Dodirni mi koljena", pa se povukla - sada je NEPREPOZNATLJIVA!

Show
OVAKO DANAS IZGLEDA PRVA PJEVAČICA IZ "ZANE": Otpjevala hit "Dodirni mi koljena", pa se povukla - sada je NEPREPOZNATLJIVA!
.

Grupa “Zana” je svojevremeno bila jedna od najpopularnijih grupa u čitavom regionu, a stub ovog sastava i žena koja joj je donijela nevjerovatnu slavu bila je Zana Nimani, po kojoj je grupa i dobila ime.

Njoj se klanjala cijela bivša Jugoslavija, divili su se njenom moćnom glasu, harizmi i nesvakidašnjoj ljepoti

dodirni-mi-kolena-58438

Na putu ka popularnosti grupi je svakako pomogla i Marina Tucaković, neumorno pišući tekstove za njih, a stvorila je i hit “Dodirni mi koljena” koji je ovu grupu i učinio prepoznatljivom i koji je upotpunio pjevačicin glas.

Uprkos uspjehu koji je ostvarila sa ekipom iz benda, Zana odlučuje da otpočne solo karijeru i godinu dana kasnije objavljuje album "Noćas pjevam samo tebi".

Nedugo zatim, pjevačica ipak odlučuje da se potpuno povuče sa javne scene i nastavi život van muzičkog svijeta,prenosi Mondo.

Ona se udala za Đorđa Šiškina, 1991. rodila kćerku Teu, a nekoliko mjeseci kasnije svi zajedno napustili su Srbiju i krenuli put Kanade.

Danas Zana Nimani ima 59 godina, uspješna je poslovna žena, i ne planira da se vrati u Srbiju, čak je ni posjećuje, a zapjeva tek ponekad, za svoju dušu.

12193818-557042137779577-7951719756065208696-n

Pogledajte kako sada izgleda:

Ne propustite