Velika tuga zbog smrti takmičara Granda, oglasio se i Danijel Alibabić: IZGOVORIO SAMO 1 REČENICU, evo ko je bio MOMIR LUKOVAC

Show
Velika tuga zbog smrti takmičara Granda, oglasio se i Danijel Alibabić: IZGOVORIO SAMO 1 REČENICU, evo ko je bio  MOMIR LUKOVAC
.

Danijel Alibabić uputio je izraze najdubljeg saučešća porodici Momira Lukovca (24), povodom vijesti koje su njegove kolege i prijatelji objavili na društvenim mrežama da je mladi učesnik takmičenja "Zvezde Granda" tragično preminuo pod okolnostima koje još nisu poznate javnosti.

- Ne znam šta bih vam rekao, u šoku sam. Znam da je bio dobar i vaspitan momak i kolega. Iskreno saučešće porodici. Mnogo mi je žao! - rekao je Alibabić.

2131707-danijel-alibabic01-dragan-kadic-ls

foto: Dragan Kadić

Nekoliko učesnika popularnog programa "Zvezde Granda", kao i Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore, objavili su sinoć na društvenim mrežama tužnu vijest o preranoj smrti Momira Lukovca. Zasad nema zvaničnih informacija o ovoj tragediji, niti o njenom uzroku.

Mladi pjevač iz Banjaluke, koji je živio u Podgorici, posljednji put je na sceni takmičenja "Zvezde Granda" pjevao prije tri mjeseca, krajem januara.

Lukovac je u aktuelnoj sezoni došao do trećeg kruga i naišao je na odlične reakcije publike zbog svog šarma i nježnog glasa.

(kurir.rs)

Ne propustite