STIŽE NEVJEROVATAN ASTROLOŠKI PERIOD, donosi ODLIČNE VIJESTI: Neki će dobiti PARE, svakako se pripremite se za 26. april, EVO I ZAŠTO!

Zanimljivosti
STIŽE NEVJEROVATAN ASTROLOŠKI PERIOD, donosi ODLIČNE VIJESTI: Neki će dobiti PARE, svakako se pripremite se za 26. april, EVO I ZAŠTO!
.

Ružičasti supermjesec će se pojaviti 26. aprila i neće zaista biti te boje.

On nema veze sa tim već sa divljom biljkom ružičasta mahovina (plamenac) koja cvjeta početkom mjeseca aprila.

Tradicionalno ga zovu ružičastim Mjesecom i on spada u super-mjesec koji se pojavljuje dva puta godišnje.

Što se astrologije tiče, ovaj supermjesec se nalazi u kući Škoprije, što između ostalog znači da će biti dosta introspekcije i dubokog razmišljanja, ali i veoma pozitivnih stvari. Energija i motivacija se osećaju u vazduhu, kao ni poriv da se krene naprijed, da se prati ono što vas ispunjava i za čim žudite. Supermjesec u Škopriji će vam pomoći da gledate unutra i nađete balans u životu, kao i da istražite svoje skrivene strahove i brige.

OVAN

Ružičasti mjesec će vam pomoći da shvatite sve promjene koje se dešavaju oko vas i da uradite ono što treba da bi uspjeli.

BIK 

Krajem mjeseca se dešava početak promene i nemojte se opirati. I još bolje vijesti: ružičasti mjesec vam donosi uspjeh u onome na čemu ste teško i predano radili. Znajte da ćete biti nagrađeni!

BLIZANCI

Uživaćete u ovom lunarnom događanju. Vama nije nepoznanica da idete duboko us voju podsvijest i razmišljate o stvarima, a mjesec u Škorpiji će vam pomoći u tome.

RAK

Radili ste naporno proteklih mjeseci i sada je vaše vrijeme da zablistate! Prihvatite to i ne bunite se u ovim novim životnim okolnostima.

LAV

Ružičasti supermjesec će vas naterati da da razmišljate o mnogim stvarima. Razmišljaćete i o tome ko vam je najvažniji, zato se pripremite za neka otkrovenja!

DJEVICA

Ne brinite, to je u vama - samo ponekad treba dublje da pogledate. Supermjesec će vam razbistriti pogled o vezi oko koje se lomite i razmišljate i nikako da prelomite.

VAGA

Malo upozorenje: ne razmišljajte previše i ne sumnjajte u sebe. Ružičasti mjesec 26. aprila će vas pripremiti i odraziti se na ono što dolazi u narednom periodu.

ŠKORPIJA

Kao veoma intuitivan znak, znate da će vam naredni period dati snagu. Super ružičastimjesec u vašem znaku učiniće vas ekstra intuitivnim, pa se spremite za zanimljiv period.

STRIJELAC

Slijedi vam veoma zanimljivo vrijeme. Putovanja, ljubav, posao sve se sklopilo za vas. Super mjesec je na vašoj strani i sve će biti u redu.

JARAC

Briga o novcu i finansijama će se smanjiti jer vam je ovaj period pozitivan. Uz svu potrebnu energiju supermjeseca moći ćete da investirate, potpišete ugovor ili odete na putovanje. Sada je vrijeme da uradite nešto!

VODOLIJA

Udahnite duboko i pustite misli da se uspore jer na način na koje inače jure važim umom čini vas najpametnijom osobom u prostoriji ali i najnervoznijom. Ružičasti supermjesec će vam pomoći da izađete iz začaranog kruga i ponuditi novi početak.

RIBE

Ako izaberete vašu asertivnu i dominantnu stranu,ružičasti supermjesec će raditi u vašu korist i pomoći vam u karijeri. Mjesec u Škorpiji će vam će vas napraviti najintuitivnijom osobom, zato pucajte visoko kada je posao u pitanju.

(kurir.rs)

Ne propustite