“SENADE, OTIŠAO SAM U SREBRENICU, pognuo sa glavu”: VUČIĆ IZGOVORIO OVU REČENICU, MUK U STUDIJU

Objavljeno:19.04.2021 - 21:51
A A A Times Arial

Predsjenik Republike Srbije Aleksandar Vučić u Centralnom Dnevniku kod Senada Hadžifejzovića.

Aleksandar Vučić: Koliko Srba i Bošnjaka je poginulo za vrijeme NDH, zašto niko nije pokrenuo tužbu za genocid?! U Jasenovcu je bio logor za zatiranje ljudi, jedna čitava pripremana politika! Nemam pravo kao predsjednik države da kažem da je bio genocid u Jasenovcu, to bi značilo narednih 100 godina problema sa Hrvatima! Prezirem ljude koji su mogli da pucaju dječacima u potiljak, to nisu nikavi škorpioni nego zlikovci! 

Senad Hadžifejzović: Postoji grafit u Beogradu prošlost Vam dolazi

Aleksandar Vučić: Senade, vi živite za prošlost, našli ste grafit koji niko nije vidio!

Senad Hadžifejzović: Nema naprijed dok Srbija ne kaže nismo za Veliku Srbiju! 

Aleksandar Vučić: Srbija je sebi dovoljna, vi nemojte da komadate Srbiju, mi ne želimo da diramo u integritet BiH! Otišao sam u Srebrenicu, pognuo sam glavu, odao poštovanje žrtvama, a kada su me gađali kamenicama nisam sagnuo glavu tada sam bio ponosan Srbin! Znam ko je organizovao tad atentat na mene, kontaktirao sam jednog učesnika! Koliko ljudi je reklo da je Alija prodao Srebrenicu Srbima, što onda mrzite Srbe?! Nikad nisam bio četnik, niko u mojoj porodici nije bio četnik!


 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!