MARIJA KULIĆ OGLASILA SE NAKON OPERACIJE, OTKRILA DETALJE O STANJU SINIŠE KULIĆA: Vraća se u Zadrugu? EVO ŠTA KAŽU LJEKARI

Show
MARIJA KULIĆ OGLASILA SE NAKON OPERACIJE, OTKRILA DETALJE O STANJU SINIŠE KULIĆA: Vraća se u Zadrugu? EVO ŠTA KAŽU LJEKARI
.

U intervju za Kurir, Marija Kulić je otkrila kako se ona i njen suprug osjećaju poslije teških operacija koje su nedavno imali.

- Mnogo mi je drago što sam uspjela da se čujem sa Miljanom na tih par minuta. Vidim da joj je značilo, mnogo se uplašila za nas. Miljana je moja lutka i zlato, nedostaje nam svima. Sada je zlatna, takvu volim da je vidim.

2520735-screenshot-12-1-ls

Imali ste tešku operaciju, kako se sada osjećate?

- Dobro smo za sada, nadam se da će biti i bolje. Oporavljamo se. I Siniša ide ka boljem. Zadesili su nas ti zdravstveni problemi za kratko vrieme, nije svejedno. Ali borimo se. Zahvaljujući vrhunskim ljekarima bolje smo, da ne kažem odlično. Operisali su nas sjajni hirurzi, oni su nas bodrili. Istog dana smo bili na stolu, da čovjek ne povjeruje. Trenutno je svuda korona, pa sve ide malo sporije, ali čim su nas pustili kući, znači da ide na dobro.

Ipak, čuje se da otežano govorite i da ste mnogo smršali.

- Jeste, to je zato što imam još bolove u krajnicima. U levom krajniku su mi pronašli žarište, odatle je sve krenulo. Smršala sam, jer ništa dve nedelje nisam mogla da jedem zbog operacije. Polako mi se vraća apetit. Ali, meni to ne smeta, ništa ne fali što sam malo oslabila, to sam i htela.

Kada smo poslednji put razgovarali sa Sinišom, ništa ga nismo razumjeli, jedva je govorio. Kako teče njegov oporavak?

- Da, on se baš namučio. Njemu je od ranije bilo zabranjeno da se napreže i priča, ali to je jače od njega. I on se polako oporavlja.

Šta vas dalje čeka u procesu lječenja? Pričalo se da se vraćate u rijaliti.

- Ja moram maksimalno da mirujem i da se ne nerviram, a tu su i obavezne kontrole koje me čekaju. Doktor mi je rekao da za šest nedjelja krećem na zračenje, i kad završim sa tim hemoterapijama, onda je to kraj lječenja.

Izvor:Kurir

Ne propustite