ĐANI KUKA ŠTO JEDE PAŠTETU I HLJEB A NOSI SAT OD 80.000 EURA, EVO KOLIKO VRIJEDE SATOVI POZNATIH ZVIJEZDA: Iznenađeni?

Show
ĐANI KUKA ŠTO JEDE PAŠTETU I HLJEB A NOSI SAT OD 80.000 EURA, EVO KOLIKO VRIJEDE SATOVI POZNATIH ZVIJEZDA: Iznenađeni?
.

Javne ličnosti u Srbiji nerijetko vole da se pohvale skupocenim satovima koji su uglavnom pozlaćeni ili optočeni dijamantima.

Najveći kolekcionar skupocenih satova je Saša Popović. Popoviću je prije nekoliko godina ukradeno iz vile na Bežanijskoj kosi čak osam muških ručnih satova. 

2537359-sasa-popovic-dusan-tadic-baka-prasa-soraja-ls-1
"Saša ima satove koji su vredni i po 40.000 eura. Opsednut je njima. Godinama kupuje satove, ali je nedavno ostao bez dela kolekcije kada mu je u kuću provalio Vojislav Stojčić! Tom prilikom je iz Popovićevog sefa nestalo osam modela u ukupnoj vrednosti od 142.000 eura. Bez obzira na to, Sale i dalje ima ubjedljivo najviše skupocjenih satova na estradi", rekao je neimenovani izvor.


Zglob Elene Kitić, ćerke Mileta Kitića, krasi lepotan od 45.000 evra. I Jelena Đoković se pohvalila časovnikom vrednim 47.000 evra. Okvir ovog sata ima 32 dijamanta. 
I Baka Prase voli satove, pa njegov košta 55.000 eura na kom se nalazi čak 340 dijamanata.

Jedan od prvih na našoj listi skupih čuka jeste popularni Đani no party. Radiša Trajković Đani počastio je sebe satom od žuto-roze zlata vrednog 80.000 eura!

2537511-cuke-estrade-ff

Na listi se nalazi i starleta Soraja. Ona se pre nekoliko nedelja pojavila sa mnogo upečatljivim satom. Reč je o najnovijem modelu dijamantskog sata čija je vrednost 65.000 evra.

Tu se na listi domaće estrade izdvaja i Darko Lazić, koji ne krije da su mu skupi automobili i skupi satovi prava opsesija. Pre velike nesreće o kojoj su govorili svi domaći mediji mesecima, pevač je imao basoslovnu zaradu na nastupima u inostranstvu kada je uglavnom i kupovao sve te skupe stvari. Njegov najskuplji sat košta 40.000 evra.

Naravno, Darko Lazić je kavaljer, pa nikada ne bi dopustio da njegova žena ili vjerenica nose neki jeftin sat. Ovo je verenica Darka Lazića i Marinin sat na ruci nosi sat oko 40.000 eura.

screenshot-8

Međutim, može se reći da je ovu igru "obrnuo" reprezentativac Srbije. Dušan Tadić je prošle godine pazario sat vrijedan 100.000 eura.

izvor: Kurir

Ne propustite