OVAKO SU POZNATE LIČNOSTI IZGLEDALE PRIJE NEGO SU URADILE ZUBE: Čekajte dok vidite zube Jelene Karleuše - mali, jedva se vide (FOTO)

Show
OVAKO SU  POZNATE LIČNOSTI IZGLEDALE PRIJE NEGO SU URADILE ZUBE: Čekajte dok vidite zube Jelene Karleuše - mali, jedva se vide (FOTO)
.

Milica Todorović
Milica Todorović jedna je od najpopularnijih pjevačica na srpskoj estradi. Svaki njen korak se prati, međutim rijetko ko zna da je prije 10 godina eksperimentisala i snimila svoju prvu rep pjesmu koja nije postila uspjeh.

5-2

Emina Jahović
Emina Jahović poznata je kao dama koja dosta vodi računa o svom izgledu. Uprkos tome što je Emina majka dvoje djece, pjevačica pronađe vrijeme za sebe i redovne vježbe.
emina-jahovic

Emina Jahović poznata je kao dama koja dosta vodi računa o svom izgledu. Uprkos tome što je Emina majka dvoje djece, pjevačica pronađe vrijeme za sebe i redovne vježbe.  Međutim, Emina je u posljednje vrijeme bila na rigoroznoj dijeti, te je proredila treninge.

Voja Nedeljković

Svoju karijeru započeo je Studijo B, a gledaoci su prvi put mogli da zapaze u Trećem kanalu gdje je izrastao u veliku zvijezdu.

Sklon svaštarenju vodio je i ‘Trik šou’ sa Majom Milatović da bi porom sudjelovao u velikom broju proekata. Ali scena koja nije mogla proći bez njega jeste ta u kojoj je Voja maskiran u ženu gura kolica dok Milorad Mandić Manda u ulozi balerine.

6-2

Bio je u Bariju ‘91 kada je Zvezda osvojila Kup šampiona, ali i na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 1998.

Ipak, publici je ostao u sjećanju kao voditelj emisije “3K dur”. Danas vodi emisiju Zvezda Granda ali je i autor emisije ‘Vojevanje’ na Radiju S.

I NA KRAJU CECA I JELENA --->>>

Ne propustite