KONAČNO STIGLO RJEŠENJE! ONE su VJEČITI PROBLEM svih žena čim pomisle na ljeto: Ovu smjesu UTRLJAJTE U KOŽU, strije će NESTATI! 

Zanimljivosti
KONAČNO STIGLO RJEŠENJE! ONE su VJEČITI PROBLEM svih žena čim pomisle na ljeto: Ovu smjesu UTRLJAJTE U KOŽU, strije će NESTATI! 
.

Čim pomislite na ljeto i lepo vreme, prvo što ženama pada na pamet je - šta ću sa strijama? Problem, koji muči može se lako riješiti.

Javljaju se zbog raznih faktora - nakon velikog gubitka kilograma, gojenja, ali se često javljaju i u toku trudnoće. Međutim, i mršave osobe ijh mogu imati, zbog nepravilne ishrane.

Srećom, mnogi prirodni melemi mogu da pomognu u rješavanju ovog problema.

stretch-marks-feature-1

Ovi melemi se nanose nakon tuširanja tako što se lagano utrljaju u kožu kružnim pokretima.Ukoliko ih koristite redovno, u trajanju od najmanje 2 mjeseca, primjetićete kako strije lagano nestaju.


Melem od ulja kajsije

pola šoljice šea putera
pola šoljice kokosovog ulja
6 kašika ulja kajsije
Pola kašičice sušenog korijena đumbira

beforeafter-skin-stretch-june24-980x600
Priprema:

Sušeni đumbir i ulje kajsije stavite u posudu, sačekajte da se ugrije i držite 30 minuta na srednje niskoj temperaturi, kako bi đumbir pustio sva ljekovita svojstva.

Zatim procijedite, a nakon toga vratite ulje u posudu i dodajte šea puter i kokosovo ulje. Zagrijte dok se ne rastopi i dobro miješajte. Kada dobijete melem, sklonite sa šporeta i sipajte u staklene posude.

Ne propustite