JOŠ NISTE ČULI DA SE OVAKO ISPRAVNO PERE VEŠ: Domaćica podijelila trik i zbunila sve, je li moguće da sve VRIJEME GRIJEŠIMO?

Sve za dom
JOŠ NISTE ČULI DA SE OVAKO ISPRAVNO PERE VEŠ: Domaćica podijelila trik i zbunila sve, je li moguće da sve VRIJEME GRIJEŠIMO?
..

Društvene mreže su preplavljene savjetima vještih (ali i nevještih) domaćica za čišćenje, kuvanje, uređenje doma. Neki su zaista korisni, za neke se ispostavi da umnogome olakšavaju posao, ali ima i onih koji nam "otvaraju oči oči".

Jedna korisnica TikToka tvrdi da sve vrijeme pogrešno peremo veš. Odnosno, pogrešno upotrebljavamo prašak za pranje, a evo i zašto.

60787141-044c-490d-986a-490d0a0a0a64-masinaa-previeworg

Ova domaćica je na svom je profilu objasnila zašto bi uvijek trebalo da dodamo prašak za pranje veša u bubanj mašine, a ne u fioku koja je za to predviđena.

“Šokirana sam koliko ljudi ne zna za ovo”, kaže ona u opisu videa, pa je i pokazala kako se "ispravno" pere veš.

Po njenim riječima, ako prašak sipate u fioku, začepićete mašinu, što je vremenom može oštetiti. Umjesto toga, mnogo je mudrije sipati prašak u bubanj sa odjećom kako bi ona duže i bolje mirisala.

masina

Njena objava izazvala je lavinu komentara, a neki su se složili da je ova metoda korisna, posebno ako se prašak dovoljno ne otapa u fioci. Ipak, važno je i povesti računa da mašina nije prepuna, jer u tom slučaju se prašak neće istopiti, već će se "zalijepiti" za odjeću..

@cleanwithbekxx

Shocked at how many people did not know this

Ne propustite