Čitači s usana otkrili šta su William i Harry rekli jedan drugom nakon djedove sahrane: EVO ŠTA SU IZGOVORILI

Show
Čitači s usana otkrili šta su William i Harry rekli jedan drugom nakon djedove sahrane: EVO ŠTA SU IZGOVORILI
.

Stručnjaci za čitanje s usana otkrili su o čemu su prinčevi Hari (Harry) i Vilijam (William) razgovarali dok su napuštali kapelu Svetog Đorđa nakon sahrane princa Filipa (Philip).

Iako su na početku nosili zaštitne maske, u jednom trenutku su ih skinuli pa se vidjelo da razgovaraju. Čitači s usana tvrde da je Hari tad rekao svom bratu da je sahrana "bila baš kakvu je htio", navodi Express. Referirao se na princa Filipa.

comp-1618675938

Tvrde da je Vilijam na to odgovorio: "Da, bilo je sjajno, zar ne?"

Inače, tokom sahrane Vilijam i Hari su hodali uz lijes svog djeda, ali odvojeno. Između njih je bio rođak Piter Filips (Peter Philips).

Hari je i tokom intervjua s Oprom Vinfri (Winfrey) otkrio da nije u dobrim odnosima s bratom te da će trebati vremena da odnos zacijeli,prenosi Avaz.Na sahrani su se braća prvi put srela otkad je Hari odustao od kraljevskih dužnosti, a britanski mediji pišu da se vjerovatno nisu vidjeli ni u danima prije sahrane.

Nakon što su fotografije i snimke susreta i razgovora Vilijama i Harija nakon sahrane preplavile društvene mreže, mnogi su uočili zanimljiv detalj vezan za Kejt Midlton (Kate Middleton) zbog kojeg sad misle da je Kejt tu bila mirotvorka.

Naime, Kejt, Vilijam i Hari zajedno su se uputili iz kapele Svetog Đorđa, no u jednom trenutku Kejt je zaostala za njima te je pustila braću da sama razgovaraju. Mnogi danas tvrde da je to učinila namjerno kako bi ih pustila da budu sami te popričaju nakon dugo vremena odvojenosti.

Ne propustite