NAPRAVITE DOMAĆI SPREJ OD 5 SASTOJAKA, ČISTI SVAKU PRLJAVŠTINU: Samo naprskajte i ostavite 20 minuta, KUHINJA ĆE SE CAKLITI

Praktična žena
NAPRAVITE DOMAĆI SPREJ OD 5 SASTOJAKA, ČISTI SVAKU PRLJAVŠTINU: Samo naprskajte i  ostavite 20 minuta, KUHINJA ĆE SE CAKLITI
.

Svi pričaju o ovom magičnom rastvoru koji je sa internetom podelila jedna mama. Sastojke verovatno već imate kod kuće, pa vas ništa ne košta da i vi isprobate ovaj, kako ga ona zove, magični rastvor.

Očajna mama, suočena sa nagorelim i masnim naslagama na šporetu, mislila je da nema spasa, a onda je smućkala ovaj recept. Kada je završila sa čišćenjem, morala je da svoje oduševljenje podeli na Fejsbuku.

screenshot-38

- Blam me je da pokažem u kakvom mi je stanju bio šporet, ali moram da vam pokažem ovo čudo od rastvora. Samo par kapi ovoga i krpa od mikrofibera i sve je nestalo praktično samo od sebe - napisala je na Fejsbuku i podelila svoju tajnu.

RECEPT GLASI OVAKO:

1.5 litara vode + 1 čaša ključale vode

300ml sirćeta

60mil tečnosti za pranje suđa

25ml ulja eukaliptusa

3 kašičice sode bikarbone

Sve sastojke pomešate i stavite u posudu sa raspršivačem.

- Naprskajte na fleke i ostavite da stoji 10 minuta a onda sam pređite krpom, uopšte ne morate da trljate - kaže ova mama.

Već se mnogo mama javilo da je isprobalo ovaj trik i rezultati su fantastični.

Čisti, kažu, sve moguće površine i svaki put se pokaže fantastično.

69e6da09cb039c3ce56e07cdf224f75e

screenshot-40

Ne propustite