KARLEUŠA PRIŠLA KANDIDATU NA SCENI, SVI U NEVJERICI NAKON NJENOG POSTUPKA: Evo šta se sinoć desilo, ON JE BIO ZA 10 GLASOVA

Show
KARLEUŠA PRIŠLA KANDIDATU NA SCENI, SVI U NEVJERICI NAKON NJENOG POSTUPKA: Evo šta se sinoć desilo, ON JE BIO ZA 10 GLASOVA
.

Aleksandar Misojčić (28) iz Šapca je na velikoj sceni ukrstio glas sa Milanom Stojčinovićem (25) iz Bijeljine.

Aleksandar, koji dolazi iz tima Ane Bekute, otpevao je pjesme ''Otkači'' Mire Škorić i ''Seksi ritam'' Džeja Ramadanovskog, dok je Milan iz tima Viki Miljković odabrao numere ''Zauvijek si ostala u meni'' Šerifa Konjevića i ''Čovek lutalica'' Šaban Šaulića.  

Uz izvođenje druge pjesme, Aleksandru se na scni pridružila Jelena Karleuša pa đuskala iz sve snage, dok je isto radio i Aleksandar Milić Mili sa svog mjesta.

screenshot-13

Ovaj scenski spektakl završio se sa četiri glasa u korist Aleksandra, dok je Milan osvojio tri.

- Viki čovječe, brate kakav je ovo program? Je l' može da se izmisli neatraktivniji program- rekla je Marija Šerifović, a Milise složio rečima da je bilo predosadno.

- Ja bre ženo pogledam protiv koga se bori moj kandidat, pa prilagodim, pa znam kako da napadnem. Šta je ovo? Prvu pjesmu čak nije ni tačno pkevao- još jednom je rekla Marija.

- Ja ne mogu njemu da dam nešto drugo, kad on ovo zna da pjeva- pravdala se Viki, pa dodala- Bio je bez energije jer mu se nešto desilo.
Sa druge strane, Mili je pohvalio Anu i odabir pjesama sa svog kandidata- Svježe i novo! Dobar si bio- rekao je on sa čim se i Marija složila.

JK koja je sve vreme igrala sa Misojčićem, objasnila je da joj je teško palo i da se umorila s obzirom da već godinu dana nema specijalne fizičke aktivnosti- Ali sjetimo se kad je mene Saša nosio na ramenima. Svaka čast kako si izdržao- prisetila se Jelena pa dodala da direktor Popović odlično izgleda za svoje godine, koje i nisu neke pozne.

screenshot-16

- Pa mi sa ovim stresom daj Bože da doživimo 65 godina- rekla je Marija.

- Aleksandre ovo će biti udilo po kućama, ovo nam treba, da se dobro zabavimo a svakako si dobro pjevao, ponašao i nadigrao me! A ti Milane znaš koliko mi je bljak ono što pjevaš ali sve to na stranu, ti si tako dobar pjevač- komentarisala je JK.

- Ti si napravio nešto što sam mislio da je nemoguće!Zaslužuješ baraž- rekao je Đorđe Misojčiću.
S obzirom da su svi rekli da je Milanu nedostajalo žara i energije, Viki je kao mentorka objasnila o čemu se radi- Milan je do pre pet dana imao koronu, 15 dana ležao u krevetu pod upalom pluća.

Drugim članovima žirija nije bilo jasno zašto Viki to nije rekla na početku odmah, a onda se Bosanac pokajao što mu nije dao glas dok je JK rekla- Ako ovako peva posle upale pluća, onda je zaslužio deset glasova.

Na kraju, Saša je svakako pustio Milana da se bori u baražu za svoje mesto u narednom krugu.

Izvor:Grand

Ne propustite