EVO ŠTA JE MARIJA ŠERIFOVIĆ URADILA ZA VANJU POSLIJE TAKMIČENJA: "Kad se svega sjetim, presiječe me u stomaku"

Show
EVO ŠTA JE MARIJA ŠERIFOVIĆ URADILA ZA VANJU POSLIJE TAKMIČENJA: "Kad se svega sjetim, presiječe me u stomaku"
.

Vanja Knežević za „Blic“ priča drhtavim glasom o ružnim sjećanjima sa takmičenja, gdje joj je zagrljaj Marije Šerifović najviše značio.

- Marijin zagrljaj mi je u tom trenutku najviše značio, jer je ona veliki čovjek. I poslije takmičenja me je podržavala. Kada se sve završilo, došla je iza scene, jer me je dovoljno poznavala prije čitavog incidenta. Splet emocija je bio veliki. Pričala je sa mnom iza scene, hrabrila me i govorila mi kako da se najbolje pripremim za baraž. Čule smo se nakon diskvalifikacije, ali poslije toga više nismo bile u kontaktu – govori Vanja za „Blic“, kojoj je takmičenje ostalo u lošem sjećanju.

61450606-marija-serifovic

foto: Instagram

- Kad pomislim na sve ono što se dešavalo na sceni, presiječe me u stomaku. Takmičenje mi je bila strašna lekcija koja me je naučila mnogo čemu. Prošla sam kroz neke stvari veoma mlada, čim sam zakoračila u svijet šou-biznisa. Shvatila sam da je nakon svega najbitnije da iz svega gledam samo pozitivnu stranu. Za mene koja sam po prirodi osetljiva, situacija je škakljiva, ali sam svesna da se sve uči s vremenom. Trudila sam se da se na sceni ne rasplačem kada sam dobijala uvrede. U glavi sam govorila sebi „nemoj da se rasplačeš, nemoj da se rasplačeš“. Suzdržavala sam se sve vrijeme, ali nisam uspjela. Nisam željela da pred kamerama loše izgledaju moje emocije – govori pevačica za „Blic“ koja u isto vrijeme pohađa medicinsku i muzičku školu.

vanjaaa-830x0

- Na sebe gledam kao na normalnu mladu djevojku. Pohađam dvije škole, medicinsku i muzičku, koja mi više dođe kao relaksacija. Ipak sam neko ko bi želio da mi muzika bude životni poziv. U medicinskoj školi sam do sada imala prosjek 5,0. Volim kontakt sa ljudima, to je bio jedan od razloga da izaberem humani poziv za sebe. Nisam sigurna da li ću biti đak generacije, ali se nadam toj tituli. Dobra organizacija je ključ svega i tada sve ide kako treba, ali mi je muzička škola bolja jer sviram klavir i apsolutni sam sluhista – zaključuje Vanja Knežević za „Blic“.

Inače, u “Blic” izazovu mlada pjevačica je od svih članova žirija izabrala Đorđa Davida kao najantipatičniju osobu u ovom takmičenju. Kako kaže, Bosanca jako poštuje, kao i Anu Bekutu.

(Blic.rs)

Ne propustite