SJEĆATE LI SE KEVINA IZ FILMA "SAM U KUĆI" ? EVO KAKO IZGLEDA DANAS: Oženio glumicu, PRIJE 8 DANA DOBIO SINA

Show
SJEĆATE LI SE KEVINA IZ FILMA "SAM U KUĆI" ? EVO KAKO IZGLEDA DANAS: Oženio glumicu, PRIJE 8 DANA DOBIO SINA
.

Buntovni klinac Kevin iz filma "Sam u kući", Mekoli Kalkin i njegova izabranica, glumica Brenda Song 5. aprila dobili su prvo dijete.

Kako pišu strani mediji, Mekoli i Brenda dobili su sina kom su dali ime po Kalkinovoj sestri Dakoti koja je preminula 2008. godine.

kevinvk2

- Presrectni smo - rekli su kratko Mekoli i Brenda u izjavi za strane medije.

Njih dvoje upoznali su se radeći na filmu "Changeland" prije nekoliko godina, zbrzo su uplovili i u romansu, a nedugo zatim započeli su i zajednički život. Kalkin je nedavno pričao o roditeljstvu i planovima da dobiju dijete, a tom prilikom glumac je sve porkomentarisao kroz šalu.

screenshot-35

- Mnogo vježbamo. Smislili smo, vrijeme je uspjelo. Jer vas ništa ne uzbuđuje više nego kad vaša dama uđe u sobu i kaže: "Dušo, ovuliram" - rekao je Mekoli ranije.

Podsjetimo, Mekoli je sa 15 godina bio je milijarder i velika dečja zvijezda, ali se ubrzo našao u paklu droge i alkohola. Godinama se borio sa teškom ovisnošću o heroinu, a često su prognozirali i njegovu smrt. Celi Holivud bio je zgrožen njegovim stanjem, a mnogo puta je bio na bezuspešnim odvikavanjima.

Mekoli se 2012. godine čak se i predozirao tabletama, ali su ga u zadnji tren spasili prijatelji. Razlog je, navodno, bila depresija s kojom se borio nakon prekida osmogodišnje veze s glumicom Milom Kunis.

izvor:Telegraf

Ne propustite