Stanivuković tvrdi da dvije nepoznate osobe špijuniraju svaki njegov korak

Bosna i Hercegovina
Stanivuković tvrdi da dvije nepoznate osobe špijuniraju svaki njegov korak
.

On je dodao da će ove podatke u narednim danima dostaviti MUP Republike Srpske, od kojej očekuje da se detaljnije pozabave ovim indicijama
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković tvrdi da ga nepoznate osobe prate u stopu kako bi u svakom momentu znale gdje ide i s kim se sastaje.

Stanivuković tvrdi da su ga nepoznate osobe pratile i u subotu kada je otišao na groblje kako bi obišao grob pokojnog biznismena Slaviše Krunića.

drasko-stanivukovic1

– Ljudi koji brinu o mojoj bezbjednosti su u blizini uočili dvije osobe koje me prate i fotografišu. Identifikovali smo vlasnika vozila preko broja registarskih tablica, a kasnije je utvrđeno da automobil pripada ljudima bliskih SNSD (vozač inicijala G. T i suvozač inicijala M. Ž.). Već postaje jasno da pojedini ljudi, zbog prijetnje koju u meni vide, imaju potrebu znati moje kretanje, planove i naredne korake – napisao je Stanivuković na društvenim mrežama.

On dodaje da ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju, a o tome je već javno i govorio.

– Moji saradnici su i prije nekoliko dana uočili dvije osobe koje već neko vrijeme prate moje kretanje oko Gradske uprave i dojavljuju ko od mojih saradnika ulazi i izlazi iz zgrade, te sa kime se tokom radnog dana sastajem. Ove sumnje su prisutne već neko vrijeme, ali posljednjih dana, to je postalo sve intenzivnije, a samim tim i gotovo nemoguće da se ne uoči – istakao je Stanivuković.

On je dodao da će ove podatke u narednim danima dostaviti MUP Republike Srpske, od kojej očekuje da se detaljnije pozabave ovim indicijama.

Izvor:Oslobođenje

Ne propustite