ENTERIJERI

MUŽ I ŽENA KUPILI SU OVAJ STARI AUTOBUS I ODLUČILI DA GA PREUREDE: Sada tu žive sa 2 DJECE, POKAZALI SU UNUTRAŠNJOST I OSTAVILI SVE U ČUDU - da li je moguće?

Objavljeno:12.04.2021 - 13:42
A A A Times Arial

Bračni par iz Engleske je odlučio da kupi stari autobus i pretvori ga u mjesto za život. Oni su uspjeli da potpuno prilagode enterijer autobusa, a sada im se svi dive na ovakvom domu, piše Stil.kurir.rs.

Na ovom projektu su vrijedno radili nekoliko mjeseci, a svi njihovi prijatelji su bili uključeni u rekonstrukciju starog školskog autobusa. Sve je krenulo od velike želje da proputuju veći dio sveta i upoznaju se sa prelijepim predjelima. Kako ne bi plaćali hotele, riješili su da naprave pokretnu kuću.

Svi koji su videli ovaj mali raj za uživanje komentarisali su da izgleda bolje i od mnogih kuća. Na putovanja idu sa dvoje djece, a društvo im pravi i jedan pas.

Svaki kutak ovog starog školskog autobusa su maksimalno iskoristila, pa tako imaju sve što im je potrebno za život. Tu je dnevna soba, spavaća, kuhinja, kupatilo, ali i prostor za druženje.

Ovaj par je dokaz da uz dobru organizaciju sve može da se lijepo skocka i da nam za život nije potrebna kuća od 200 kvadrata.

U videu pogledajte kako izgleda njihov dom na 4 točka: