OBAVITE PROLJETNO DUBINSKO ČIŠĆENJE JORGANA, SARA JE OTKRILA 1 GENIJALAN TRIK: "Stalno ga perem, zgrožena sam šta je ispustio"

Praktična žena
OBAVITE PROLJETNO DUBINSKO ČIŠĆENJE JORGANA, SARA JE OTKRILA 1 GENIJALAN TRIK: "Stalno ga perem, zgrožena sam šta je ispustio"
.

Jedna domaćica je na popularnoj Fejsbuk grupi "Mums Who Clean" podijelila fotografije jorgana nakon što je rešila da ga opere, istakavši da je šokirana prljavštinom koju je ispustio, s ozirom da ga relativno često održava.

Naime, Sara iz Australije akcentovala je da redovno pere svoje pokrivače i jorgane u veš mašini, ali da je rešila da ih dubinski opere kada je pronašla jednostavan savet na Internetu za to.

screenshot-16

Trik je veoma prost - sve što treba da uradite jeste da ostavite prekrivač u kadi punoj vrele vode nekoliko sati da odstoji. Nakon toga ga ubacite u veš mašinu na neki kraći program, a potom ga stavite na sušenje.

Sara je sve ovo uradila, a rezultati su je doslovce zatekli, odnosno količina prljavštine koja je ostala u kadi nakon što potapanja prekrivača.

screenshot-15
"Perem ga jednom mesečno u veš mašini, ali sam ovog meseca rešila da probam ovaj metod. Posle samo pola sata videla sam koliko je voda prljava i bila sam užasnuta i postiđena. Ovo je stvarno odvratno. Zgrožena sam, ali moram da podelim ovo. Ne verujem ispod čega sam spavala", napisala je ona pored fotografija koje je objavila.

Rezultat je na kraju ipak sasvim čist jorgan!

screenshot-14Brojni korisnici su se oglasili i istakli da su i sami primenili ovaj metod i zatekli slične rezultate, te da nikome nije jasno kako je to moguće

Izvor:Zena

Ne propustite