"NEMAŠ U MOZGU DA BUDEŠ ZVIJEZDA" KARLEUŠA SINOĆ PONIZILA KANDIDATKINJU: Nije birala riječi - EVO ŠTA JE SVE REKLA

Show
"NEMAŠ U MOZGU DA BUDEŠ ZVIJEZDA" KARLEUŠA SINOĆ PONIZILA KANDIDATKINJU: Nije birala riječi - EVO ŠTA JE SVE REKLA
.

Blagica Džundžurovska (19) iz Skoplja je u borbi za peti krug takmičenja išla protiv Jovane Milenković (30) iz Aleksinca.

Mlada Makedonka iz Milijevog tima otpjevala nam je pjesme ''Jugoslovenka'' Lepe Brene i ''Tažna, ljubov, srekna pesna'' Tamare Todevske, dok se Jovana, iz tima Ane Bekute, opredelila za ''Kao u snu'' Tonija Cetinskog i ''Metaj s  posvetom'' Lepe Brene.

Četiri glasa stigla su za Jovanu Milenković i to u posljednjoj sekundi što joj je omogućilo odlazak u baraž, dok je Blagica sa samo jednim glasom ispala iz takmičenja.

screenshot-19

- Ja bih sad povukla glas majke mi moje. Nije bilo ni za četiri glasa. Želudac me boli. Djevojke ovo je bilo katastrofalno. U ovom poslu ništa nećete dobiti, debakl, omanule ste- rekla im je Jelena Karleuša.

Iako se žiri složio da je Blagica inače dobar pjevač, očiglednu ju je pojela trema a ni izbor pjesama nije bio adekvatan- Ja sam vraćena u takmičenje prije deset dana, nisam imala vremena- odgovorila je Jovana, dok su se Saša i JK složili da je to dovoljno vremena koncert da se spremi a kamoli nastup.

- Ja smatram da je kandidatkinja omašila obje pjesme. Ne možeš ti to da pjevaš. Trebalo je da probaš da prođeš na šarm i ples- rekla je Marija a onda ju je kandidatkinja pitala šta bi trebalo drugo da peva- Ne poznajem te, ali Tonija Cetinskog sigurno ne možeš da pjevaš. Ima neke zlatne sredine, modernih lijepih pjevača koje si mogla da otpjevaš- odgovorila je Šerifovićeva.

screenshot-20

Bosanac je smatrao da je nelogično bilo da Ana Jovani da ovako teške pjesme ako su imale samo deset dana za pripremu- Nije bilo puno falševa ali je bilo naivno pjevački. Čim slušaoca dovede u dilemu da li je dobro, to onda nije to. A Blagica je pokazala potpunu nedorađenost u tehničkom smislu.

U toku komentarisanja kandidatkinja od strane Snežane Đurišić, Jelena je ustala pa izjavila da gube vrijeme na osobe koje to ne zaslužuju
- Jovana, prvo bih ti oduzela te čizme. Nemate u mozgu da budete zvezde.

- Jelena, ti si joj dala glas faktički ti si je odvela u baraž- objasnio je Popović, a vidno iznervirana Jelena našla je utjehu u Bosancu, te otišla da ga zagrli, pa mu sjela u krilo.

Nakon samo nekoliko minuta, on je prešao kod nje u krilo te je Jelena objasnila da to samo Bosancu dozvoljava, dok je Viki poručila muzičar da će ga supruga ostaviti

- Vidim već razvod braka!

Izvor:Grand

Ne propustite