DARKO LAZIĆ POSTAO KUHAR, TIJANA DAPČEVIĆ ŽIVI OD POLJOPRIVREDE! ZNATE LI ČIME SE BAVE OSTALI PJEVAČI? Pogledajte..

Show
DARKO LAZIĆ POSTAO KUHAR, TIJANA DAPČEVIĆ ŽIVI OD POLJOPRIVREDE! ZNATE LI ČIME SE BAVE OSTALI PJEVAČI? Pogledajte..
.

Estrada više od godinu dana zbog pandemije nije u mogućnosti da radi i zarađuje novac baveći se svojim primarnim zanimanjem, te su neki riješili da ne sjede kod kuće skrštenih ruku i pronašli su rješenje, odnosno sekundarne biznise.

Mnogi pjevači nisu trošili novac od vikenda do vikenda, već su štedejli za “crne dane”. Svoj fond riješili su da iskoriste na pravi način, ali s rizikom da im se možda ne isplati ukoliko bi nešto krenulo po zlu. Neki od njih pokrenuli su privatne poslove i otvorili svoje firme, dok su se neki zaposlili i primaju platu.

919579-0bwauv4q-ls

Među prvima je pevačica Ana Kokić, koja je otvorila studio za vežbanje “Max fit”, u kojem se trenira sa elektrostimulacijom. Ona je svoj kućni prostor pretvorila u fitnes studio, a u međuvremenu je završila kurs za fitnes instruktora. Za sada joj lepo ide, ali Kokićeva svakako hoće sve da podigne na viši nivo.

Sličnom pozivu odazvala se i Mia Borisavljević. Kako se ispostavilo da pevanje ne sme i ne može da bude uvek primarna profesija, pevačica je uz pomoć svog supruga Bojana Grujića, odlučila da otvori svoj fitnes studio “Mia Body Space”.

Ona je suprugu predložila da kupe traku za trčanje koja ima vakuum i crvene zrake, za njihove potrebe. Međutim, kada su videli o čemu se zaista radi, došli su na ideju za posao pa je pregovarala sa ljudima iz Poljske, s kojima je dogovorila celu ovu priču.

Jovan Stefanović, iako i dalje stvara muziku, zaposlio se pre mesec i po dana kao tonac u “Grand” produkciji. Kako je pored pevanja dosta vremena provodio i u muzičkom studiju, gde je komponovao za sebe i druge kolege, Stefanović je tražio posao u struci, pa se obratio čelnicima svoje matične kuće, koji su mu izašli u susret i odmah mu dali posao.

Zadužen je za sve što se tiče ozvučenja u studiju, pa tako namešta bubice gostima u emisijama. Pre nekoliko dana na snimanju jedne emisije, došlo je zanimljive situacije, kada su neki pevači bili gosti u emisiji, pa su se obradovali misleći da je i on gost zajedno sa njima.

Darko Lazić postao je kuvar, verovali ili ne. Iako je smršao preko 80 kilograma za godinu dana zahvaljujući operaciji želuca, on sada nema problem sa hranom. S obzirom na to da je ranije bio veliki gurman i da zna šta valja, rešio je da na svom Jutjub kanalu “Darkova kuhinja” redovno sebe snima kuhinji i pravi specijalitete.

“Dugo sam razmišljao o tome. Voleo sam da jedem, mislim volim i sada, i tačno znam kako se sve pravi. Što se tiče recepata, izmišljam ih sam iz glave. Ko zna, možda otvorim i restoran, nikad se ne zna. Ne radim ovo da bih preživljabvao, već isključivo iz ljubavi”, rekao je Darko.

Sloba Vasić se krajem decembra prošle godine zaposlio kao PR menadžer u jednoj novosadskoj firmi, koja se bavi najsavremenijim genetskim i prenetalnim Veracity testovima koje upotrebljavaju trudnice. On je navodno dogovorio fiksnu platu koju će dobija na tekući račun svakog meseca, ali i stalno zaposlenje na neodređeno vreme. Međutim, nije samo Sloba dobar u ovoj priči već i njegova partnerka Lela, koja je postala zaštitno lice kompanije.

Tijana Dapčević je u protekloj 2020. godini rešila da se oproba u agronomiji, te je pokrenula svoj biznis i zasadila plantažu oraha.

Marija Šerifović postala je drastičmo aktivnija na internetu. Pored aganžmana u “Zvezdama Granda”, ona je u oktobru izjavila kako menja posao jer se nema novca, a da je svesna da nastupa neće biti u uobičajenom broju ni ove godine i da se od nečeg mora zarađivati. Njen odabir je bio vlog, pa nam je ona sada glavni jutjuber.


Reper Ivan Ivanović, poznatiji kao Đus, svojevremeno je učestvovao u nekoliko rijaliti programa. Međutim, iako je godinu dana bez nastupa, on nije poželeo da se vrati u sličan televizijski format i zahvalan je produkciji što ga nije zvala. Kako nam se nedavno pohvalio, on se pre četiri meseca zaposlio na jednoj televiziji i dobio je svoju emisiju, pa sada radi kao voditelj i prima mesečnu platu.


Izvor:Espreso

Ne propustite