MAGNET ZA SREĆU - OVA IMENA OBAVEZNO DAJTE VAŠIM BEBAMA: Privlače radost i novac,provjerite da li se OVAKO ZOVETE?

Zanimljivosti
MAGNET ZA SREĆU - OVA IMENA OBAVEZNO DAJTE VAŠIM BEBAMA: Privlače radost i novac,provjerite da li se OVAKO ZOVETE?
.

Provjerite da li nosite ime koje privlači radost i sreću

Psiholog Olga Romaniv iz Rusiej izdvojila je osam prelijepih imena za bebe koja donose sreću u životu. Možda je među njima vaše ili ime vašeg djeteta?

Kada birate ime za bebu,  važno je da saznate sve detalje i značenja, kao i da saznate njegovo porijeklo.

Na kraju krajeva, značenje imena određuje kakvu energiju ono nosi u sebi, a samim tim i kako će uticati na sudbinu čovjeka.

Olga Romaniv, psiholog i pisac, rekla je koja imena, po njenom mišljenju, sadrže posebnu moć.

Kada se dječak rodi u porodici, roditelji ga vide kao pravog muškarca - hrabrog, odlučnog, ljubaznog i snažnog. Da bi se ove osobine razvile kod djeteta, psiholog savjetuje da ga nazovete imenom koje nosi energiju plemenitosti i pobjede.

Aleksandar

Aleksandar je „branilac“. On je snažan, ljubazan i plemenit sin. Dečaci sa ovim imenom uživaju nesporni autoritet među vršnjacima, a kada postanu odrasli muškarci - među ženama.

Vasilije

Vasilije u prevodu sa starogrčkog znači „carski“ ili „car“. Dečaci sa ovim imenom imaju vrlo snažan karakter, a poznati su po svojoj strpljivosti. Aktivni su, društveni i rijetko im je dosadno. Čak i u djetinjstvu Vasilije više voli da preuzme inicijativu u svoje ruke i postigne svoje ciljeve. A odrasli muškarci sa ovim imenom poznati su po besprijekornom moralnom ponašanju.

Vladimir

Istoričari još nisu odlučili odakle potiče koren ovog imena. Postoje dvije teorije: da je starogermansko  i staroslovensko ime. Značenje imena je „ onaj koji vlada svetom".  Dječaci sa ovim imenom su obično društveno aktivni. A odrasli Vladimir je snažan vođa, čija mišljenja slušaju oni koji ih okružuju.

beba

Ženska imena koja donose sreću

Mnoga ženska imena nose korijen muškog imena, čije se značenje i karakteristike takođe ogledaju u sudbini njegovog vlasnika. Ali želite da vaša devojčica bude srećna, nežna i ženstvena u budućnsoti, evo koja imena će joj pomoći da postane upravo takva.

Anastasija 

Žensko ime Anastasija u prevodu znači  "besmrtna“ ili „vraćena u život“. Muško ime Anastas, od kojeg Anastasija potiče, danas je zaboravljeno. Ali žensko je postalo veoma popularno.  Djevojčica sa takvim imenom moći će da savlada sve poteškoće i iskušenja, koja joj se nađu na životnom putu, sa velikim osmijehom.  Odrasla Anastasija je snažna žena koja istovremeno ostaje nježna i puna ljubavi. Takođe, divna je majka!

Marija 

Ime Marija u prevodu sa hebrejskog znači dama  „dama“. Po izgledu se može činiti da Mariju u životu prati apsolutna sreća, koju joj je sudbina poklonila. Međutim, ako dobro pogledate, postaje jasno da je cela stvar u tome što Marija sama kontroliše svoju sudbinu. Veoma je vesela, razigrana i energična. Takva djevojka može naći rješenje za bilo koji problem.

Viktorija

Žensko ime Viktorija znači - „pobjeda“. To znači da će se u životu male Viktorije, ali i odrasle žene, nizati pobede u svim sferama, ljubavi, karijeri, sportu - u svemu, šta god radila!

(Telegraf.rs)

Ne propustite