STIGLE TUŽNE VIJESTI ZA SVE LJUBITELJE SERIJE "AMBASADOROVA KĆI": Nakon odlaska NARE, producenti donijeli odluku!

Praktična žena
STIGLE TUŽNE VIJESTI ZA SVE LJUBITELJE SERIJE "AMBASADOROVA KĆI": Nakon odlaska NARE, producenti donijeli odluku!
Ambasadorova kći još je jedna hit serija iz turske radionice koja je uspjela prikovati gledatelje za male ekrane. 

Ambasadorova kći još je jedna hit serija iz turske radionice koja je uspjela prikovati gledatelje za male ekrane. 

No, čini se kako su sjajan start sapunice s vremenom pokvarile okolnosti. Naime, Neslihan Atagul koja tumači glavni lik Nare otišla je iz serije što se posebno nije svidjelo gledateljima u matičnoj zemlji. 

Novi glavni ženski lik kojeg tumači glumica Tuba Buyukustun čini se nije zadovoljio kriterije gledatelja, pa je serija bilježi sve lošiju gledanost a šuškanja o vjerojatnosti njezinog gašenja sve su bila glasnija. 

No, sada doša kraj nagađanjima, jer su producenti najavili da serija uistinu prestaje sa snimanjem zbog loše gledanosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marasli❤

Naime, posljednja 52. epizoda bit će prikazana 10. svibnja ove godine dok je u Turskoj upravo emitirana 47. Epizoda.  Fanovi serije koji su razočarenje serijom počeli iskazivati i prije nekoliko tjedana nisu iznenađeni ovakvom odlukom.

 Navode kako se ništa drugo nije ni moglo očekivati, ali i da ih niti jedna serija nije razočarala kao i ova.  ‘’Serija više nema veze s "Ambasadorovom kćeri", niti je ambasador više ambasador, niti ima kćer...'', naveo je jedan od nezadovoljnih gledatelja.  

Podsjetimo, mnogi su se šokirali kada je 28-godišnja Neslihan Atagul napustila seriju kako je navela, zbog zdravstvenih problema. 

Na setu snimanja popularne serije, kako su pisali turski mediji, mlada glumica čak se onesvijestila.   No, u manirama jedne prave sapunice odlazak glumice iz serije dobio je pomalo skandalozni epilog. 

ambasadorova-kci-epizoda

Poslije su turski mediji pisali o tome kako je Neslihan lagala te dodaju kako je seriju napustila kako bi spasila brak s turskim glumcem Kadirom Godulom, koji je navodno već neko vrijeme u krizi.  Ulje na vatru dolile su i paparazzo fotografije na kojima je glumica raspoložena provodi vrijeme u kupnji igračaka s nećakinjom. 

Neslihan je im tada rekla kako se sada osjeća puno bolje, ali da mora još odmarati. Uz to, glumica je pronašla i vremena da snimi naslovnicu za španjolski magazin 'Hola'.
 

(miss7.24sata.hr)

 

Ne propustite