BJEŽITE OD NJIH KUD VAS NOGE NOSE: U ova 4 znaka se rađaju grozni muževi

Zanimljivosti
BJEŽITE OD NJIH KUD VAS NOGE NOSE: U ova 4 znaka se rađaju grozni muževi
.

Neki muškarci jednostavno nisu stvoreni za bračni život, a muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima češće su među njima.

Rak

Brak s njima nije jednostavan. Iako su emotivni, rijetko će to pokazati. Djelovat će hladno i ravnodušno, iako će se u njima odvijati prava emotivna oluja.

Nesuglasice u bračnom životu s Rakovima su česte, naročito jer njegova partnerica ne zna kako se on zaista osjeća. Puno vremena provode kod kuće, no tad su čangrizavi i naporni. Teško se odlučuju na preljub, ali suprugama je teško zadovoljiti sve njihove prohtjeve.

Škorpion

I u braku su dominantni pa ako niste spremni na to da on preuzme ulogu vođe, dog ga vi samo vjerno pratite, vaš brak neće funkcionirati. Njegov ego ne podnosi ženu koja je uspješnija od njega pa traži partnericu koja nema problem s tim da bude u njegovoj sjeni.

Ljubomoran je i posesivan, a ako posumnja da ga varate, pripremit će vam scene zbog kojih će vam biti neugodno pred obitelji, prijateljima i susjedima. S druge strane, nema problem s tim da se on udvara svakoj ženi koju sretne.

Djevica

Veoma je kritičan i teško mu je udovoljiti. I kod izbora partnerice je jako izbirljiv, a ako i nađe savršenu ženu, danima je spreman maltretirati je zbog nereda u domu. Vjerni su, no u se**ualnom smislu nisu naročito uzbudljivi partneri. Kritični su prema djeci i bračnim partnerima, hladni i hiroviti.

Ovan

Tvrdoglavi su, nagli i impulzivni. Traže suprugu mirnije prirode koju mogu impresionirati svojom muževnošću. Želi biti vođa pa ako naiđe na partnericu koja želi biti ravnopravna ili je dominantna nad njim, problemi u braku su neizbježni. Osim zbog njihove potrebe za dominacijom, brakovi su im nesretni zbog njegove sklonosti preljubima. Oni su mu samo prolazni, no problemi koje uzrokuju nisu.

(Index.hr)

Ne propustite