ŽENA JE STAVILA KOVANICE U KESU SA VODOM I DRŽALA IH CIJELO PROLJEĆE I LJETO ISPRED KUĆE: Kada saznate razlog uradit ćete isto

Praktična žena
ŽENA JE STAVILA KOVANICE U KESU SA VODOM  I DRŽALA IH CIJELO PROLJEĆE I LJETO ISPRED KUĆE: Kada saznate razlog uradit ćete isto
,

Proljeće i ljeto su ispunjeni toplim noćima, roštilji ispunjeni ukusnom hranom, i dosta vremena se provodi na bazenima. Međutim, ima još jedan dio koji nije tako zabavan i koji svako pokušava da izbjegne.

Krivac je jedna leteća napast koje se teško možete riješiti. Riječ je o muvama. Srećom, tu je super jednostavan trik koji svako može da koristi kako bi otjerao muve iz svog dvorišta i daleko od hrane tokom cijelog ljeta!

screenshot-40

Jedna stvar koju niko ne voli su muve koje lete oko lica i na hranu. Međutim, uz samo par stvari za pet minuta riješićete zauvek ovaj problem.

Najbolji dio ovog trika je da vjerovatno već imate sve što je potrebno za njegovu uspješnu realizaciju!

Uzmite par plastičnih vrečica, sok od limete, nekoliko novčića i so.

Prvo što treba uraditi jeste da stavite oko dvije i po šoljice vode u činiju. Zatim, u to dodate so i sok od limete.

Ne postoji tačan iznos koliko čega treba ubaciti, neka bude proizvoljno. Ta se smjesa miješa dok se sve lijepo ne sjedini. Mješavinu sipajte u plastičnu vrećinu skoro do vrha. Prije zatvaranja vrećice u nju ubacite novčiće.

Objesite vrećicu u dvorište, možete koristiti spajalicu za papir. Spajalica će držati vrećicu gdje god vi želite. Nakon toga, sve što trebate je neki konopac ili slično da ga objesite gdje god hoćete da vam stoji.

Ovaj mali trik je sve što je potrebno da bi se riješili muva. Možete napraviti više vrećica, ako imate veće dvorište kako bi bili sigurni!

izvor:Kucasnova

Ne propustite