NAKON ŠTO JE ŠA PREVARIO IVANU PRED KAMERAMA, HITNA PROJURILA DO NJEGOVE SUPRUGE: Evo kako izgleda danas, OBJAVLJENA SLIKA

Show
NAKON ŠTO JE ŠA PREVARIO IVANU PRED KAMERAMA, HITNA PROJURILA DO NJEGOVE SUPRUGE: Evo kako izgleda danas, OBJAVLJENA SLIKA
.

Ivana Aleksić, još uvijek zakonita supruga repera Nenada Aleksića Ša, oglasila se nakon dugo vremena. 

2497585-screenshot-70-ff

Naime, ona je u proteklom peridou skoro u medijskoj ilegali, a sada je svojom najnovijom objavom zapalila društvene mreže. 

Ivana je okačila snimak sebe na kom se zadovoljno smije, a razlog njenom osmjehu jeste njena nova frizura. 

Podsjetimo, Nenad je javno mjesecima bio u "prijateljskim odnosima" sa Tarom Simov, a kada je dobio saznanje da Ivana želi razvod, njih dvoje su i zvanično ušli u vezu. Ivana se nije oglašavala, ali ekipa Kurira obišla je njen komišluk:

- Svaki dan viđam Ivanu, dolazi da radi žena, šta će jadna. Lakše joj da tako prevaziđe ovu sramotu koju joj je muž priredio sa tom malom bestidnicom. Otkad se ovo desilo, pola je nema, saginje glavu i bježi od svih, preblijedela je. Onaj dan kad je Ša poljubio Taru, vidjela sam sa terase da je ispred salona bila i hitna pomoć, sigurno joj je bilo jako loše. Užas, nemam riječi za tog njenog bivšeg muža - rekla je za "Kurir" komšinica iz zgrade u kojoj se nalazi i salon koji je u vlasništvu Nenada i Ivane.

2497757-screenshot-85-ff

2497759-screenshot-86-ff

Izvor:Kurir

Ne propustite